Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 02/03: «Σκάσε επιτέλους ρε - Κάτσε καλά μη σε κάνω ένα με το έδαφος» - Άγριο «ξέσπασμα» του Απόστολου Ρουβά στον Τάκη και πανικός στην παραλία

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

2 Μαρτίου 2022 08:40
Survivor spoiler 02/03: «Σκάσε επιτέλους ρε - Κάτσε καλά μη σε κάνω ένα με το έδαφος» - Άγριο «ξέσπασμα» του Απόστολου Ρουβά στον Τάκη και πανικός στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι Διάσημοι βρίσκονται σε μια περίοδο κρίσης στο Survivor 5, περνώντας αρκετά δύσκολες στιγμές λόγω των ηττών τους τις τελευταίες μέρες στα αγωνίσματα, καθώς πέραν της δεύτερης ασυλίας έχουν απλά παρακολουθήσει τους Μαχητές να είναι εκείνοι, που πανηγυρίζουν.

Η μπλε ομάδα, με τις διαρκείς της επικρατήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχει καταφέρει να προκαλέσει προβλήματα και τριγμούς στις τάξεις της κόκκινης ομάδας, η οποία δεν έχει και λίγες έντονες προσωπικότητες, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να φέρουν «φωτιά» με τη στάση τους.

Και όταν οι καταστάσεις είναι δύσκολες με πείνα, κακουχίες και πολλά ακόμη, μέχρι και οι πιο ψύχραιμοι μπορεί να χάσουν την ηρεμία τους και να «ξεσπάσουν». Ακόμη κι όταν πρόκειται για τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος είχε μετά το αγώνισμα επάθλου έναν πολύ έντονο διάλογο με τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor spoiler: Ο λόγος που «ξέσπασε» ο Απόστολος και η αντίδραση του Τάκη

Μετά την ήττα στο αγώνισμα επικοινωνίας, ο μισθοφόρος ήρθε στα «μαχαίρια» και με τη Μυριέλλα Κουρεντή, με τους δύο να διαφωνούν έντονα, καθώς από τη μία η ηθοποιός συζητούσε με τα υπόλοιπα κορίτσια το τι κάνει λάθος η ομάδα, ενώ ο Τάκης από την άλλη πλευρά της ζήτησε το λόγο, θεωρώντας πως έπρεπε να φωνάζουν συνθήματα για τη συσπείρωση των Διασήμων.

Η στάση του Τάκη, αφού έκλεισαν οι κάμερες, συνέχισε να είναι προκλητική, αφού δε σταμάτησε να γκρινιάζει για την αντιμετώπιση των συμπαικτών του στην επικρατούσα κατάσταση. Τότε, ο Απόστολος «εξερράγη» και ένας μεγάλος καβγάς ξεκίνησε.

«Σκάσε επιτέλους ρε. Δεν είσαι εδώ τόσο καιρό όσο είμαστε εμείς. Το να κρίνεις έτσι εύκολο είναι. Μας έχεις ζαλίσει πια, δεν μπορούμε ούτε μια στιγμή να ηρεμήσουμε χωρίς τις υστερίες σου», του φώναξε ο Ρουβάς, που για πρώτη φορά ήταν τόσο έξαλλος.

«Φιλαράκι να σου πω, δεν έχω τίποτα άλλο μαζί σου. Σταμάτα, όμως, μη σε κάνω ένα με το έδαφος», του απάντησε ο Τάκης. Οι δυο τους παραλίγο να έρθουν στα χέρια, με το συνεργείο ακόμη να επεμβαίνει, μην προβάλλοντας φυσικά αυτή τη σκηνή στο επεισόδιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share