Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

1 Μαρτίου 2022 21:03
Survivor spoiler 01/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια μέρα... εξίσου έντονη θα έχουμε και σήμερα (1/3) στο Survivor 5, με τις δύο ομάδες να έχουν ολοκληρώσει μεν τα αγωνίσματα ασυλίας, αλλά και αυτό της επικοινωνίας να είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως έχουν αποδείξει οι αντιδράσεις των παικτών κατά καιρούς.

Κάθε μέρα που περνά είναι και πιο δύσκολη για τις δύο πλευρές. Με πάνω από δύο μήνες να έχουν περάσει, η πείνα και οι κακουχίες αποτυπώνονται πιο έντονα, καθιστώντας οποιοδήποτε αγώνισμα εξαιρετικά σημαντικό για τη συνέχεια, πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζεται με την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

Στις ασυλίες, νωρίτερα, σημειώθηκε το 1-1 στο σκορ από τους Διάσημους, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο παίκτες από κάθε πλευρά ως υποψήφιους προς αποχώρηση κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι αυτός, που θα φύγει, αν και θα έχει... τρεις ευκαιρίες τουλάχιστον για ένα τελευταίο γεύμα με την ομάδα του.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Σε κάθε περίπτωση, ένας εκ των τεσσάρων αναμένεται στις επόμενες μέρες να γυρίσει στην Ελλάδα, ώστε να βρει τους αγαπημένους του, αλλά ενδεχομένως θα ήθελε και μια τελευταία επαφή μαζί τους από το μαγευτικό Άγιο Δομίνικο.

Ποιος, όμως, θα πάρει αυτό το έπαθλο επικοινωνίας; Θα συνεχίσουν στην κατεύθυνση ενός σερί οι Διάσημοι, ή οι Μαχητές θα αντιδράσουν, παρά τα νέα προβλήματα που υπάρχουν στις τάξεις τους, με τις κλίκες να «ξεσπαθώνουν» ύστερα από την τελευταία ήττα;

Σύμφωνα με οριστικές μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα είναι αυτή, που θα επικρατήσει και θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας, συνεχίζοντας ένα εξαιρετικό αγωνιστικό διάστημα και θέλοντας να δείξει, ότι η τελευταία ήττα ήταν μονάχα μια παρένθεση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share