Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 01/03: "Πάρτε δρόμο! Σας αποβάλλω..." - 3 παίκτες πετάει εκτός Survivor ο Ατζούν!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

1 Μαρτίου 2022 18:59
Survivor spoiler 01/03:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 01/03: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους τσακωμούς να δίνουν και να παίρνουν και τον Ατζούν να προσπαθεί να πάρει το μέτρα του.

Τι συνέβη και έγινε έξαλλος ο Ατζούν; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός σκέφτηκε πολύ σοβαρά να πετάξει εκτός Survivor 3 παίκτες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, οι οποίοι όχι απλά ενεπλάκησαν σε τσακωμό αλλά έπεσαν και... "χοντρές"!

Όπως αναφέρουν οι πηγές τρεις άνδρες παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, με τον άνδρα να χτυπάει τον άλλον και την παραγωγή να μπαίνει στη μέση για να βάλει τέλος σ' έναν τσακωμό άνευ προηγουμένου! Αφορμή στάθηκε η κόντρα δύο ανδρών που υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα, με τον τρίτο να παίρνει το μέρος του ενός και το "μπούγιο" να έχει άσχημη κατάληψη!

Survivor spoiler 01/03: 'Πάρτε δρόμο! Σας αποβάλλω...' - 3 παίκτες πετάει εκτός Survivor ο Ατζούν!

Ο ισχυρός αυτός τσακωμός όμως έφτασε στα αυτιά του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Τι έπραξε; Σύμφωνα με πληροφορίες φώναξε και τους τρεις παίκτες και τους έτριξε τα δόντια! Μαρτυρίες αναφέρουν πως κανείς δεν είχε δει τον Ατζούν σε τόσο έξαλλη κατάσταση αφού έγινε στην κυριολεξία... Τούρκος και απείλησε τους παίκτες με αποχώρηση.

Μάλιστα φήμες θέλουν τον παραγωγό να είχε πάρει την απόφασή του να τους αποβάλλει από το ριάλιτι και να διαλύσει τις δύο ομάδες, φτιάχνοντας καινούργια κόκκινη και μπλε ομάδα. Ωστόσο οι συνεργάτες του του έβαλαν φρένο, αφού γνώριζαν πολύ καλά πως μια τέτοια απόφαση θα ήταν καταστροφική για το ριάλιτι. Γι' αυτό άλλωστε μια σοβαρή εταιρεία χρειάζεται σωστούς και έμπειρους συμβούλους.

Πάντως κυρώσεις δεν θα υπάρξουν για τους 3 παίκτες, διότι ο Ατζούν δεν θέλει να βγάλει τον τσακωμό αυτό προς τα έξω! Και αν ανακοινωθεί κάποια ποινή στους 3 παίκτες θα πρέπει να το δικαιολογήσει! Οπότε ένα... τρίξιμο δοντιών είναι αρκετό προς το παρόν, με τους παίκτες να δείχνουν πως έχουν πάρει το μήνυμα, καθώς είναι σαφές στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει πως οποιαδήποτε σημάδια βίας τιμωρούνται και με βαρύτατο πρόστιμο. Ίσως λοιπόν μετά το τέλος του Survivor ο Ατζούν τους επιφυλάσει κάποια έκπληξη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share