Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 01/03: «Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο» - Άγριο «ξέσπασμα» Μαρτίκα και Σάββα για την κλίκα Σοφιάννας-Ασημίνας

Νέα ένταση στους Μαχητές πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας

1 Μαρτίου 2022 07:37
Survivor trailer 01/03: «Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο» - Άγριο «ξέσπασμα» Μαρτίκα και Σάββα για την κλίκα Σοφιάννας-Ασημίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Η πίεση στο Survivor 5, ανάλογα με τις εκάστοτε εξελίξεις, περνά από τη μία πλευρά στην άλλη με πολύ μεγάλη ευκολία και αυτό συνέβη στην περίπτωση των Μαχητών, που αυτή την φορά ήταν η σειρά τους να βγάλουν ένταση.

Όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού (1/3) επεισοδίου, η κατάσταση είναι πάντοτε «εύφλεκτη» στην μπλε ομάδα και με την παραμικρή ευκαιρία οι αντιμαχόμενες πλευρές στρέφουν η μία τα «βέλη» στην άλλη. Αρκούσε, για αυτό, μονάχα μια ήττα στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, με συνέπεια να βγουν ξανά τα «μαχαίρια».

Survivor trailer: Η... κλασική ένταση στους «Μπλε» και το αγώνισμα

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάββας Κάλφας έχουν σαφή πρόθεση να βλάψουν την κλίκα των κοριτσιών, με «βαριές» εκφράσεις για τον Γιώργο Κατσαούνη, που πλέον έχει συστρατευτεί πλήρως με τις Σοφιάννα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου, τονίζοντας πως εκείνες τον εκμεταλλεύονται.

Τα κορίτσια αντιδρούν σε αυτές τις κατηγορίες, λέγοντας πως το «σχέδιο Μαρτίκα» προχωρά. Το θέμα, όμως, είναι να υπάρξει σχέδιο και για το αγώνισμα επικοινωνίας, όπου η κόκκινη και η μπλε ομάδα μπαίνουν στη «μάχη» για ένα πολύτιμο έπαθλο, το οποίο θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share