Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Πλακώθηκαν» Βρισηίδα και Σοϊλέδης: Ποιος λέει ψέματα τελικά; (video)

Χαμός πριν τον αγώνα ασυλίας, μπροστά στον Γιώργο Λιανό

28 Φεβρουαρίου 2022 22:57
Survivor 5 - «Πλακώθηκαν» Βρισηίδα και Σοϊλέδης: Ποιος λέει ψέματα τελικά; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βρισηίδα φαίνεται πως δεν έχει πάρει καθόλου καλά το γεγονός ότι είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων. Μετά το ξέσπασμά της στο χθεσινό (27/2) συμβούλιο του Survivor 5, τα έβαλε και με τον Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό (28/2) αγώνισμα.

Survivor 5 - «Βγήκαν μαχαίρια» στην καλύβα: «Δε θα το ξαναπώ...» - Άγριος τσακωμός Βρισηίδας και Μυριέλλας (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βρισηίδα αποκάλυψε στο ceremony ότι ο ποδοσφαιριστής τη ρώτησε τι θα ψηφίσει στο συμβούλιο. Ο Άρης διέψευσε τα λεγόμενά της και κάπου εκεί η Βρισηίδα βρήκε και πάλι την ευκαιρία να ξεσπάσει

Μάλιστα ενοχλήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό που ενώ προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν οι συμπαίκτες της εκείνη συνέχιζε να φωνάζει, ενώ από τη μεριά του ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να συνεχίσουν με το αγώνισμα για να σταματήσει η ένταση.

Ο καυγάς της Βρισηίδας και του Σοϊλέδη

Survivor 5: Πυρ και μανία ο Κατσαούνης - Καταγγέλλει τον Μαρτίκα για κλοπή! (video)

Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο Σπύρος Μαρτίκας να αποκαλούσε κλέφτρα την Σοφιάννα, ωστόσο φαίνεται πως έχει φτάσει σε σημείο να κάνει τα ίδια αφού στο σημερινό (28/2) επεισόδιο του Survivor 5, δεν δίστασε να πάει και να πάρει ένα κομμάτι καρύδας από το πιάτο του Κατσαούνη.

«Κατηγορούσες άλλους και κάνεις τα ίδια!», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης και αμέσως ο Μαρτίκας του απάντησε: «Τι κάνω ρε βλάκα;». Ο Κατσαούνης δεν το άφησε έτσι και του έβαλε και πάλι τις φωνές με τον φαρμακοποιό να τον κατηγορεί ότι πάει να κάνει show.

Ο καυγάς του Μαρτίκα με τον Κατσαούνη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share