Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Εξελίξεις για την υγεία του Βαλάντη - «Ίσως...»

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής;

28 Φεβρουαρίου 2022 11:50
Survivor 5: Εξελίξεις για την υγεία του Βαλάντη - «Ίσως...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία του Βαλάντη, με τον πρώην παίκτη του Survivor 5 να νοσεί από κορωνοϊό για τέταρτη φορά και να μιλά για την κατάστασή του.

Ο καλλιτέχνης, που παραμένει αδιόρθωτος ως προς τη στάση του στο παιχνίδι, ξεκαθάρισε πως αισθάνεται μια χαρά καθώς δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μπορεί τελικά και να μην νοσεί αλλά να ανιχνεύεται ο ιός από την προηγούμενη φορά, που κόλλησε. Σε κάθε περίπτωση με το που λήξει η καραντίνα του, θα έχει το τελικό αποτέλεσμα.

Και αφού ο Βαλάντης έλυσε τις φήμες για τον covid δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην κόντρα με τον Γιώργο Λάγιο, τον οποίο «άδειασε» δημόσια.

Το σχόλιο του Βαλάντη για την υγεία του

«Ευτυχώς το περνάω πάρα πολύ χαλαρά. Οπότε εντάξει. Κάνω μόνο την καραντίνα μου, τις εξετάσεις μου. Πιστεύω να μη μου ξανασυμβεί, ή όταν συμβαίνει να είναι τόσο ελαφρά.

Ίσως δε νοσώ και απλά ανιχνεύεται ο ιός, γιατί μίλησα με τον ΕΟΔΥ. Οπότε τώρα που θα τελειώσει η καραντίνα μου θα κάνω και την εξέταση που δείχνει τους κύκλους για να καταλάβουμε», είπε σχετικά με τον κορωνοϊό ο Βαλάντης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share