Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Σοκαρισμένοι οι Μαχητές με την ανακοίνωση του Λιανού - Αυτή είναι η νέα παίκτρια των «μπλε» (video)

Ακόμη μία μεγάλη ανατροπή στο ριάλιτι

26 Φεβρουαρίου 2022 22:09
Survivor 5: Σοκαρισμένοι οι Μαχητές με την ανακοίνωση του Λιανού - Αυτή είναι η νέα παίκτρια των «μπλε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναμφίβολα το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε οι εξελίξεις να είναι άκρως καταιγιστικές αφού οι ισορροπίες στις σχέσεις των παικτών έχουν περάσει από 40 κύματα.

Survivor 5 - Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μέχρι στιγμής, βάσει στατιστικών!

Ωστόσο, πριν από λίγο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι μπαίνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες έμεινα άναυδοι μετά από την συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς την υποδέχτηκαν αρκετά χαρούμενη.

Η άφιξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Survivor spoiler 26/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler 26/2: Nέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα Σάββατο (26/2) για το Survivor και το μενού σήμερα έχει προεόρτιο ασυλίας, με το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού να κλέβει την παράσταση. Παράλληλα, έχει και νέα είσοδο παίκτριας για την ενίσχυση της ομάδας των Μαχητών.

Διάσημοι και Μαχητές επιστρέφουν στους στίβους μάχης και με φόντο τις δύσκολες αναμετρήσεις για τις δύο ασυλίες, θα τα δώσουν όλα για όλα απόψε, ώστε να κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού και να πάνε με περισσότερες δυνάμεις στα δύσκολα της Κυριακής και της Δευτέρας...

Έπαθλο φαγητού, λοιπόν και οι Μπλε προέρχονται από τη νίκη της περασμένης Τετάρτης στο τελευταίο αντίστοιχο έπαθλο. Θα καταφέρουν και σήμερα να κατακτήσουν τη νίκη και να πάνε με γεμάτο στομάχι στο αγώνισμα της Κυριακής για την πρώτη ασυλία;

ΝΑΙ... Οι Μαχητές είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν απόψε την κατάκτηση της νίκης στο αγώνισμα και θα απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

Οι Διάσημοι δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση και θα πρέπει εσπευσμένα να αναζητήσουν αλλά και να βρουν τις λύσεις εκείνες που θα τους κάνουν να δώσουν ηχηρές απαντήσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share