Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας (video)

Σε ένα απίστευτο ντέρμπι μέχρι το φινάλε

22 Φεβρουαρίου 2022 23:46
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης ήταν ο αποψινός 22/2 αγώνας επάθλου επικοινωνίας στο Survivor 5. Διάσημοι και Μαχητές τα έδωσαν όλα για όλα καθώς θέλουν να ακούσουν και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η θέληση των παικτών, μάλιστα, φάνηκε και από το τελικό σκορ το οποίο έφτασε μέχρι και σε flag race, για να μπορέσει τελικά να πάρει τη νίκη, μετά από πολύ καιρό η Κόκκινη ομάδα.

Survivor 5 - Ξέσπασμα Γιώργου Κατσαούνη: «Η προδοσία δεν ξεχνιέται...» (video)

Χαρακτηριστικό είναι πως για πρώτη φορά βλέπουμε να είναι τα σκορ τόσο κοντινά, με τους παίκτες να σημειώνουν έναν από τους καλύτερους αγώνες που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο ριάλιτι επιβίωσης. Έπειτα από ένα σερί ηττών που τους είχε κάνει άνω κάτω, οι Διάσημοι κατάφεραν με την βοήθεια του Άρη Σοϊλέδη και της Μυριέλλας Κουρεντή, να φέρουν τον συγκλονιστικό τελικό πόντο, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Η νίκη των Διασήμων

Survivor 5: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου (video)

Μετά τα κλάματα του Απόστολου Ρουβά σχετικά με τον πατέρα του και την επιθυμία του να ακούσει τη φωνή του, τον λόγο στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Survivor 5 πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία εδώ και αρκετό καιρό περιμένει να ακούσει ένα μήνυμα από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη.

Η ίδια έχει αναφερθεί πολλές φορές στην σχέση της με τον τραγουδιστή πετώντας σπόντες, ωστόσο για πρώτη φορά το όνομα αυτού αποκαλύφθηκε από τον Γιώργο Λιανό και επίσημα, λέγοντας στην παίκτρια των Μαχητών πως της έχει στείλει μήνυμα ο σύντροφός της και θα το ακούσει σε περίπτωση που κερδίσουν το σημερινό αγώνισμα επάθλου.

Η αποκάλυψη του Λιανού για το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα

«Ασημίνα επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά και ξέρω ότι είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, πόσο σου έχει λείψει να αντλήσεις αυτή τη δύναμη από αυτόν τον άνθρωπο;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να λέει:

Μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να κλαίω γιατί μου είχε πει ότι είσαι άσχημη όταν κλαις. Δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση...Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο, ήταν το στήριγμα μου εκεί πέρα έξω, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο τρέμουν τα πόδια μου. Λέω τι θα γίνει, ήρθε η ώρα; Θα δούμε κανένα μήνυμα; Θα δούμε πως είναι τα πράγματα έξω; Και αυτό με αγχώνει».

Τότε ο Γιώργος Λιανός, με ονόματα πλέον έκανε την ανακοίνωση που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα ακόμα περισσότερο: «Λοιπόν να το πάρει το ποτάμι.. Αν κερδίσετε σήμερα, σου έχει στείλει μήνυμα ο Χρήστος».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share