Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 22/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

22 Φεβρουαρίου 2022 20:50
Survivor spoiler 22/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 22/02: Διάσημοι εναντίον Μαχητών για ακόμα μια μέρα και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για το απόλυτο έπαθλο της επικοινωνίας!

Όπως σας παρουσιάσαμε και νωρίτερα από το trailer του επεισοδίου απόψε οι παίκτες των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις φωνές των δικών τους ανθρώπων σε απευθείας επικοινωνία με την Ελλάδα και μόνο στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες λυγίζουν! Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να έρθει σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους που έχουν να επικοινωνήσουν σχεδόν δύο μήνες, ειδικά όσοι είναι γονείς!

Έτσι οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης πιο δυναμικά από ποτέ. Εκεί όπου την τελευταία εβδομάδα οι Μαχητές έχουν πάρει τον αέρα από τους Διάσημους και έχουν χτίσει το δικό τους σερί, μετά από εκείνο των κόκκινων, φέρνοντας νεύρα και εντάσεις στην παραλία των Διασήμων! Θα καταφέρουν όμως οι κόκκινοι να αφήσουν πίσω τους το κακό κλίμα και να επιστρέψουν στις νίκες;

Survivor spoiler 22/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο της επικοινωνίας

Ο ΣΚΑΙ μας έχει δώσει, όπως κάνει συνήθως, το trailer της ημέρας από χτες το βράδυ οπότε μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν σ' έναν πολύ δυνατό και σκληρό στίβο μάχης με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τους δύο.

Ο στίβος μάχης είναι αρκετά δύσκολος, όχι βέβαια όσο ο χθεσινός, με την κλασικά πίστα που ξεκινάει με την πισίνα, ενώ ο στόχος κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος! Ποια ομάδα θα καταφέρει να ανταπεξέλθει και θα φτάσει σε μια από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν;

Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάνουν λόγο για νίκη των Διασήμων και επιστροφή στις επιτυχίες, όμως ακόμα είναι νωρίς! Μόλις έχουμε το οριστικό spoiler θα σας το μεταφέρουμε! Μείνετε συντονισμένοι και μέχρι τότε θυμηθείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share