Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τελειώνει η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor 5! Ραγδαίες εξελίξεις

Λίγες οι μέρες της Κάτιας στον Άγιο Δομίνικο! To σχέδιο του Ατζούν να την πετάξει εκτός

22 Φεβρουαρίου 2022 14:16
Survivor spoiler: Τελειώνει η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor 5! Ραγδαίες εξελίξεις
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 22/02: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor 5 και τις τελευταίες εισόδους στο ριάλιτι να είναι προ των πυλών!

Μετά την πρόταση στον Ηλία Μπόγδανο που σας παρουσιάσαμε πριν από λίγο σας φέρνουμε στο φως και το τέλος της Κάτιας Ταραμπάνκο, το οποίο πλησιάζει! Όχι, δεν θα φύγει οικειοθελώς το μοντέλο και παρουσιάστρια όμως οι εξελίξεις δεν είναι καθόλου θετικές για την ίδια!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο Ατζούν δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5. Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 Πρωινό, πως οι αποδοχές της Κάτιας Ταραμπάνκο αγγίζουν τις 40.000 ευρώ τον μήνα και δεν «φέρνει» αυτά που προσδοκούσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, δηλαδή αγωνιστικότητα αλλά και ίντριγκα.

Survivor spoiler: Τελειώνει η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor 5! Ραγδαίες εξελίξεις

Σκέψεις για να αλλαχτούν τα συμβόλαια των παικτών

Το ότι η Κάτια Ταραμπάνκο δεν έχει «βγει» μέχρι στιγμής αυτό που προσδοκούσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, κάνει τον Τούρκο παραγωγό του Survivor να έχει ήδη σκέψεις να προχωρήσει σε αλλαγές στα συμβόλαια των επόμενων παικτών που θα εμφανιστούν στο reality.

Δηλαδή, να υπάρχει ρήτρα αν η αγωνιστικότητα τους είναι χαμηλή στους στίβους μάχης του Survivor και να παίρνουν bonus αν η αγωνιστικότητα τους είναι σε υψηλά επίπεδα. Αυτό, προς το παρόν, φαίνεται πως υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό του Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Survivor spoiler: Έρχεται το τέλος της Κάτιας;

Και πάμε τώρα στο 'ζουμί' της είδησης! Πως έρχεται το τέλος της Κάτιας; Το γεγονός πως ο Ατζούν έχει απογοητευτεί από τις επιδόσεις μόνο θετικό δεν είναι για την ίδια. Και αυτό γιατί ο Τούρκος έχει αποφασίσει να μην προβάλει τόσο πολύ την Κάτια. Γι' αυτό και την έχουμε δει να απέχει από αρκετούς τσακωμούς. Ο λόγος είναι να μένει απαρατήρητη από το κοινό και όταν βγει υποψήφια να μην ψηφιστεί, όσο γινόταν πέρσι! Θα πετύχει το σχέδιο του Ατζούν;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share