Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Η σκηνή που δεν είδαμε με τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον οδήγησε εκτός ριάλιτι

«Μου είπε σήκω φύγε»

22 Φεβρουαρίου 2022 12:37
Survivor spoiler: Η σκηνή που δεν είδαμε με τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον οδήγησε εκτός ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: O Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor. Παράλληλα, μια αποκάλυψη σας φέρνει το Athensmagazine.gr στο φως σχετικά με είσοδο νέου παίκτη που θα τάραζε τα νερά!

Αρχικά τόνισε: «Μια ζωή την έχω αφιερώσει στον αθλητισμό και τώρα μπήκα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο δεν ήταν τόσο στο στυλ μου. Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200.

Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Μετά τις 15 μέρες άρχισε να παθαίνει σοκ ο οργανισμός μου σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν. Περνούσα δύσκολα».

Και προέβη σε μία αποκάλυψη: «Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο μόνος ο οποίος όταν με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι τη νύχτα χωρίς να κοιμάμαι μου είπε… “Φίλε έχεις μια καριέρα, σήκω φύγε, μην χαλάσεις τώρα όλο αυτό που έχεις χτίσει για ένα παιχνίδι”. Πραγματικά όταν είπα στα κορίτσια ότι θα φύγω, πάθανε πλάκα»!

Survivor 5: Το τερμάτισε ο Βαλάντης - Έστειλε εξώδικο στον πρώην της Ταραμπάνκο

Survivor 5: Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz και αυτή είναι ανάμεσα στον Βαλάντη και τον γνωστό ψυχοθεραπευτή και πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργο Λάγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο Βαλάντης ήταν μέσα στο Survivor, ο Γιώργος Λάγιος έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Απογοητευμένος ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την Κάτια Ταραμπάνκο - Σκέψεις να αλλάξει το συμβόλαιό της

πρώην Ταραμπάνκο εξώδικο

Βγαίνοντας από το reality επιβίωσης, ο Βαλάντης άκουσε και διάβασε όλα όσα είπε, κι έπειτα από παρότρυνση του ψυχιάτρου του, θα καταθέσει εξώδικο στον Γιώργο Λάγιο, για όσα δήλωσε.

«Άκουσα αρνητικά σχόλια από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που δηλώνει ψυχολόγος, είναι ο κύριος Λάγιος, από ότι μου είπανε.

Το έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου και σήμερα ή αύριο θα έχει παραλάβει το εξώδικο», ανέφερε αρχικά ο Βαλάντης.

Ο Γιώργος Λάγιος από την άλλη με τη σειρά του ανέφερε:

«Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ τον άνθρωπο. Είναι μέσα στο πεδίο μου να παρατηρώ συμπεριφορές ανθρώπων. Δεν χαρακτηρίζω ποτέ τους ανθρώπους, συμπεριφορές συγκεκριμένα», πρόσθεσε ο κ. Λάγιος.

Ο Βαλάντης εμφανίστηκε live στο «Πρωινό» και σχολίασε τόσο το εξώδικο, όσο και την κόντρα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι τυχερός που υπήρχε μοντάζ. Αν δεν υπήρχε μοντάζ, ο Βαλάντης θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share