Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: "Γη και ύδωρ" στον Ηλία Μπόγδανο για να μπει στο Survivor 5! Πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Αποκλειστικό βόμβα!

22 Φεβρουαρίου 2022 12:28
Survivor spoiler:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 22/02: Μια αποκάλυψη σας φέρνει το Athensmagazine.gr στο φως σχετικά με είσοδο νέου παίκτη που θα τάραζε τα νερά!

Και λέμε θα τάραζε διότι η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Ατζούν Ιλιτζαλί πριν μερικές μέρες προσέγγισε τον Ηλία Μπόγδανο και του πρόσφερε "γη και ύδωρ" ώστε να επιστρέψει ο τραγουδιστής στον Άγιο Δομίνικο και να μπει στην ομάδα των Διασήμων!

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός προσπάθησε να κάνει ότι και στο Survivor 3, δηλαδή το Survivor Ελλάδα - Τουρκία, όταν είχε βάλει μέσα την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ήταν η φιναλίστ του Survivor 2. Κάτι αντίστοιχο επιχείρησε να κάνει και τώρα, αφού στηρίχτηκε στο γεγονός πως ο φιναλίστ επειδή έφτασε πολύ κοντά στη νίκη θα έχει την δίψα να δοκιμάσει ξανά την τύχη του απογειώνοντας τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι! Κάτι αντίστοιχο είχε πετύχει με την Κατερίνα Δαλάκα, πριν 3 χρόνια, όμως φέτος δεν είχε την ίδια έκβαση!

Survivor spoiler: Η απίστευτη πρόταση του Ατζούν στον Ηλία Μπόγδανο

Survivor spoiler: 'Γη και ύδωρ' στον Ηλία Μπόγδανο για να μπει στο Survivor 5! Πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η πρόταση της παραγωγής προς τον φιναλίστ του περσινού Survivor ήταν λίγο μεγαλύτερη από αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο, δηλαδή ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο παίκτης βγαίνοντας θα είχε και θέση σε εκπομπή του ΣΚΑΙ!

Ο Ηλίας Μπόγδανος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως θέλει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι, όμως στην προκειμένη χρονική περίοδο δεσμεύεται επαγγελματικά και δεν μπορεί να φύγει από την Ελλάδα για μεγάλο διάστημα! Πάντως άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να το δούμε σε κάποιο από τα επόμενα Survivors και γιατί όχι στο All Star που ετοιμάζεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share