Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 22/02: Ανατροπή βόμβα! Μια ανάσα από την αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

22 Φεβρουαρίου 2022 09:24
Survivor spoiler 22/02: Ανατροπή βόμβα! Μια ανάσα από την αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 22/02: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor 5!

Συγκεκριμένα τις τελευταίες βδομάδες είχαμε δει μια Ασημίνα εκτός εαυτού, εξαιτίας των συνεχόμενων ηττών αλλά και της αποχώρησης της κολλητής της Πελαγίας Καζολέα. Η Ασημίνα έφτασε στα άκρα, ζήτησε μέχρι και αποχωρήσεις συμπαικτών της από την παραγωγή και τελευταία την βλέπουμε να έχει κάνει στην άκρη! Όχι, μην νομίζετε ότι η Ασημίνα έχει ηρεμήσει αλλά η παραγωγή την έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό"!

Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ατζούν ζήτησε συνάντηση με την Ασημίνα, εκτός παραλίας, όπως και έγινε! Ο Τούρκος παραγωγός ξεκαθάρισε στην παίκτρια των Μαχητών πως αν συνεχίσει το ίδιο τροπάριο θα πρέπει να πάρει τα μέτρα του καθώς κουμάντο στο ριάλιτι κάνει μόνο ο ίδιος! Ο Ατζούν πληροφορήθηκε πως η Ασημίνα είχε ζητήσει να αποχωρήσει ο Άγγελος Πουλής, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν γνώριζε και έγινε έξαλλος.

Αποχωρεί η Ασημίνα από το Survivor

Της είπε λοιπόν πως αν απειλήσει ξανά να αποχωρήσει από το Survivor τότε η... επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα και θα βρεθεί αμέσως εκτός ριάλιτι και στην Ελλάδα και τον αγαπημένο της... Χρήστο Δάντη!

Η αλήθεια είναι πως η Ασημίνα... τρομοκρατήθηκε από το γεγονός πως ο ίδιος ο Ατζούν ανέλαβε την πρωτοβουλία να την κάνει να ηρεμήσει και το έπιασε το μήνυμα! Ζήτησε συγνώμη, τονίζοντας πως οι αντιδράσεις της μερικές φορές είναι ακραίες, λόγω των συνθηκών επιβίωσης στο νησί, με τον Τούρκο να της ξεκαθαρίσει πως για 20 περίπου χρόνια έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς παίκτες και ανάλογες συμπεριφορές τις τελείωνε άμεσα!

Γι' αυτό και έχουμε παρατηρήσει 3 μέρες τώρα την Ασημίνα να απέχει απο τσακωμούς και εντάσεις! Δεν είναι ο λόγος πως ήρθαν νίκες για την ομάδα της αλλά πως ο Ατζούν της έτριξε τα δόντια! Και το μήνυμα πάρθηκε από την παίκτρια!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share