Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 22/02: Έκλεισαν οι κάμερες και έπεσαν μπουνιές! Κόλαση στη παραλία των Διασήμων

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

22 Φεβρουαρίου 2022 08:28
Survivor spoiler 22/02: Έκλεισαν οι κάμερες και έπεσαν μπουνιές! Κόλαση στη παραλία των Διασήμων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 22/02: Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην παραλία των Διασήμων και οι τσακωμοί έχουν φτάσει σ' άλλο επίπεδο!

Στο χθεσινό επεισόδιο (21/02) είδαμε πως το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι πολύ άσχημο και οι Τάκης Καραγκούνιας και Σάκης Αρσενίου έχουν φτάσει την ένταση στο πικ της! Ο τσακωμός ανάμεσα στους δύο άνδρες συνεχίζεται για περίπου τέσσερις μέρες και χτες η κατάσταση ξέφυγε!

Όπως είδαμε στη κάμερα, ο Τάκης και ο Σάκης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε καθώς πληροφορίες μας αναφέρουν πως έπεσε "ξύλο" ανάμεσα τους με τις κάμερες να κόβουν τα πλάνα! Βασικά δεν θα γύρισαν ποτέ ώστε να μην υπάρξει κάποια διαρροή.

Οι χαρακτηρισμοί του Σάκη προς τον Τάκη, έναν άνθρωπο που τον περνάει περίπου 15 χρόνια, δεν έμειναν απαρατήρητοι από τον Μισθοφόρο, με τον τελευταίο να μην αντέχει και να ξεσπά. Το γεγονός πως είναι πατέρας και ακούει έναν "πιτσιρικά" να τον φωνάζει "αγοράκι μου" και "μικρέ" τον έκανε έξαλλο και ποιος είδε τον Τάκη και δεν φοβήθηκε.

Survivor spoiler 22/02: Έκλεισαν οι κάμερες και έπεσαν μπουνιές! Κόλαση στη παραλία των Διασήμων

Συγκεκριμένα κάποια στιγμή και πάνω στην ένταση της στιγμής ο Σάκης Αρσενίου έσπρωξε τον Τάκη Καραγκούνια, με τον τελευταίο να μην αντέχει και να τον αρπάζει! Όπως ήταν λογικό άμεσα, συμπαίκτες και παραγωγή έπεσαν από πάνω τους για να τους χωρίσουν με την παραγωγή να τους τα χώνει για τα καλά και να τους ξεκαθαρίσει πως τέτοιου είδους τσακωμούς και εντάσεις δεν δέχεται στο ριάλιτι της και πως θα ήταν η τελευταία φορά που δεν θα υπάρξουν κυρώσεις για κάποιον από τους δύο!

Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν άνθρωποι της παραγωγής "αν ξαναπλώσετε χέρι σε συμπαίκτες σας θα ξαναφάτε μόλις βγείτε από το Survivor! Σε συμπεριφορές βίας είμαστε ξεκάθαροι και κάθετοι", ήταν τα λόγια τους προς τους δύο παίκτες.

Η κατάσταση ηρέμησε προς το παρόν με τον Τάκη να αποφεύγει τον Σάκη και τον Σάκη τον Τάκη! Δύο ξένοι λοιπόν πλέον στην ίδια παραλία, να μην λένε ούτε καλημέρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share