Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 21/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

21 Φεβρουαρίου 2022 20:30
Survivor spoiler 21/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έχει αρχίσει να... σοβαρεύει αρκετά. Στη μεν παραλία των Διασήμων οι ήττες και η πείνα έχουν αρχίσει να επιδρούν σημαντικά, στη δε των Μαχητών οι καβγάδες επιμένουν παρά τις νίκες, όπως φάνηκε και στο τελευταίο συμβούλιο.

Οι δύο πλευρές σημειώνουν αρκετές εντάσεις, με την κόκκινη ομάδα ειδικά να είναι σε μια κατάσταση διάλυσης εσχάτως, όπως φαίνεται και στο trailer του σημερινού (21/2) επεισοδίου, με τις μάσκες να πέφτουν ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου τουλάχιστον έτρωγαν. Και με το στομάχι λίγο πιο γεμάτο, η κατάσταση αντέχεται.

Κάπως έτσι, το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία μοιάζει να είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις δύο ομάδες. Οι μεν Διάσημοι επιθυμούν να κερδίσουν την πολυπόθητη ηρεμία τους και να βάλουν τους αντιπάλους τους επίσης στη διαδικασία να ψηφίσουν, οι δε Μαχητές δε θέλουν νέα απώλεια, έχοντας δυναμώσει αγωνιστικά μάλιστα, μετά την αποχώρηση της Πελαγίας, η οποία έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το αγώνισμα ασυλίας

Ποια, όμως, θα πάρει αυτό το παιχνίδι; Οι παίκτες πρέπει να περάσουν κάτω από δίχτυα και μέσα από λάσπες και πισίνες, σε ένα αγώνισμα που έχει... από όλα, με τελευταία τη ρίψη των τοτέμ, σε μια πίστα που τελευταία δείχνει να ευνοεί περισσότερο την μπλε ομάδα.

Σύμφωνα με τις οριστικές μας πληροφορίες, μάλιστα, οι Μαχητές καταφέρνουν να πάρουν και αυτή την ασυλία, με αποτέλεσμα να μένουν ασφαλείς για αυτή την εβδομάδα. Απεναντίας, εφόσον ισχύει αυτή η πληροφόρησή μας, μιας και κρατάμε... μια πισινή ακόμη, οι Διάσημοι χάνουν παίκτη και μπαίνουν στη διαδικασία να διαλέξουν ποιος θα μπει στην κρίση του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share