Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

20 Φεβρουαρίου 2022 19:40
Survivor spoiler 20/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Άλλη μια Κυριακή ήρθε και το Survivor 5 μπαίνει... στα σοβαρά, αφού σήμερα (20/2) έχουμε αγώνισμα ασυλίας, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο στίβο μάχης, ώστε να εξασφαλίσουν την επιβίωση και την ενότητά τους.

Η κατάσταση δεν είναι ήδη θετική στις δύο παραλίες. Οι Μαχητές έχασαν την Πελαγία Καζολέα μέσα από μια μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στα «στρατόπεδά» τους, με το «σχέδιο Μαρτίκα» στην προκειμένη περίπτωση να πορεύεται εξαιρετικά. Την ίδια στιγμή, όμως, και οι Διάσημοι ετοιμάζονται για ενδεχόμενες αναταράξεις.

Το trailer του σημερινού (20/2) επεισοδίου είναι, άλλωστε, κατατοπιστικό ως προς τα νεύρα και τις εντάσεις, που φέρνουν ίντριγκες στις δύο παραλίες, κάτι που σημαίνει πως το αγώνισμα ασυλίας γίνεται καθοριστικό, ώστε κάποια από τις δύο πλευρές να είναι τουλάχιστον ήσυχη στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor spoiler: Ποιος παίρνει την πρώτη ασυλία;

Στο trailer, που έχει ήδη κυκλοφορήσει, βλέπουμε το πολύ κλασικό αγώνισμα με τον τροχό, ένα από τα πιο απαιτητικά, που έχουμε δει σε όλα τα Survivor, με αμφότερες τις ομάδες να δυσκολεύονται εξαιρετικά, καθώς δεν είναι μόνο θέμα δύναμης, αλλά και συνεννόησης ανάμεσα στους παίκτες, που τον μεταφέρουν.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να κερδίσει αυτή την ασυλία; Θα ισχύσει ο γενικός κανόνας του προβαδίσματος για την ομάδα, που έχει μόλις πάρει το έπαθλο φαγητού, ένα έπαθλο στο οποίο χθες (19/2) οι Μαχητές είχαν επικρατήσει;

Ναι, σύμφωνα με τη δική μας οριστική πληροφόρηση, η μπλε ομάδα παίρνει αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα και πάει στο συμβούλιο χωρίς την ανάγκη να ψηφίσει. Οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε και για νεότερα θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share