Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/02: «Βόμβα» μεγατόνων - Μπαίνουν στο Survivor 5 ο πρώην της Κάτιας και ο «σύντροφος» της Μυριέλλας;

«Σεισμός» στον Άγιο Δομίνικο!

20 Φεβρουαρίου 2022 12:01
Survivor spoiler 20/02: «Βόμβα» μεγατόνων - Μπαίνουν στο Survivor 5 ο πρώην της Κάτιας και ο «σύντροφος» της Μυριέλλας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η επιδίωξη του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει κρυφτεί. Θέλει να μετατρέψει το Survivor σε... κάτι ανάμεσα σε Power of Love και Big Brother. Κι αυτό, γιατί ποτέ δε λέει «όχι» στο να δημιουργεί ή να αναβιώνει σχέσεις μεταξύ των παικτών, από την άλλη προβάλλει περισσότερο το ριάλιτι παρά το αγωνιστικό κομμάτι.

Το κόλπο, άλλωστε, με το ερωτικό τρίγωνο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Κεφαλά στο Survivor 4 πέτυχε απόλυτα. Τα ποσοστά τηλεθέασης έμειναν στα ύψη, οι δύο πρώτοι έφτασαν μέχρι το τέλος και ο Σάκης... το σήκωσε, ενώ αναβίωσε και η σχέση τους.

Γιατί, λοιπόν, να μην κάνει το ίδιο και στο Survivor 5; Η πραγματική ουσία του παιχνιδιού, που αποτελεί το κομμάτι της επιβίωσης, της αναζήτησης τροφής και της αγωνιστικότητας, έχει άλλωστε έρθει εδώ και χρόνια σε δεύτερη μοίρα. Αφού το κάναμε ριάλιτι, λοιπόν, ας γίνει σωστά.

Survivor spoiler: «Διπλό» χτύπημα για την απογείωση...

Κάπως έτσι και σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ προχωρά σε μια «διπλή» μεγάλη κίνηση. Συγκεκριμένα, έχει ήδη φέρει στον Άγιο Δομίνικο τον Τζον Λυγνό, συνοδοιπόρο και συνάδελφο της Μυριέλλας Κουρεντή, για τον οποίο τόσα έχουν ηδη ειπωθεί φέτος. Ο μουσικός φαίνεται πως δέχθηκε και θα τον δούμε σύντομα.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος. Ο Ατζούν είναι... δαιμονιώδης στη σκέψη και το «χοντραίνει» ακόμη περισσότερο, θέλοντας να φέρει και τον Κωσνταντίνο Χωρινό. Για όσους δεν το θυμούνται, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Οι δυο τους είχαν χωρίσει τον περασμένο Ιούνιο, ενώ όταν η Κάτια βρισκόταν στο Survivor 4 ήταν σε σχέση και τη στήριζε. Αυτές οι συνυπάρξεις θα έχουν ενδιαφέρον...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share