Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

19 Φεβρουαρίου 2022 19:36
Survivor spoiler 19/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Προχωράμε, αισίως, σε μια νέα εβδομάδα του Survivor 5 και οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο (19/2) σε μια καινούργια αναμέτρηση, η οποία όπως έχουμε συνηθίσει εσχάτως, θα έχει ως έπαθλο το φαγητό.

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στη θετική εξέλιξη, που έχει προς το παρόν για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η αλλαγή στις ημέρες προβολής του, όπως και το τι προβάλλεται σε αυτές τις ημέρες. Το Σαββατοκύριακο με έπαθλο, αλλά και ασυλία, δημιουργεί μια διαφορετική συνθήκη συνήθειας για το τηλεοπτικό κοινό, που συνεχίζει να ακολουθεί σε σημαντικό βαθμό, σε μια χρονιά έντονου ανταγωνισμού.

Ως προς το ίδιο το παιχνίδι, γνωρίζουμε πως εδώ και καιρό οι Διάσημοι είναι εκείνοι, που έχουν κυριαρχήσει σε απόλυτο βαθμό στα έπαθλα, ειδικά όσα εμπεριέχουν και το φαγητό, αν και στην τελευταία δοκιμασία, πριν από την αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα, οι Μαχητές ήταν η ομάδα που χαμογέλασε και επιτέλους... έφαγε.

Survivor spoiler: Ποιος θα πάρει αυτό το έπαθλο;

Η σημερινή μέρα, ασφαλώς, είναι διαφορετική και θα δούμε κατά πόσο επηρεάζει τις ισορροπίες η αποχώρηση αυτή της Πελαγίας, μιας παίκτριας που μόνο καλό δεν έκανε αγωνιστικά στην μπλε ομάδα. Θα έλεγε κανείς, ότι για αυτήν ήταν ευχής έργον, πέρα από κάθε «σχέδιο Μαρτίκα».

Επιπλέον, οι Μαχητές θα ανακτήσουν λίγη από την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, διεκδικώντας με λίγο πιο γεμάτο στομάχι το έπαθλο φαγητού, που θα βρουν απόψε. Και σύμφωνα με τη δική μας οριστική πληροφόρηση, οι Μαχητές είναι εκείνοι που κερδίζουν στο αγώνισμα, κάνοντας το 2/2 σε ισάριθμες περιπτώσεις και ξεκινώντας με πολύ καλή ψυχολογία, στο δρόμο για τα δύο αγωνίσματα ασυλίας.

Προς το παρόν, ωστόσο, κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη και για βέβαιη πληροφόρηση θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share