Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/02: "Σκοτώθηκε" η Ασημίνα με τον Σάββα! "Μάζεψε το σκουπίδι σου και μπ@@λ@"

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στη παραλία των Μαχητών με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα

18 Φεβρουαρίου 2022 07:44
Survivor spoiler 18/02:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 18/02: Έχει χάσει τον έλεγχο η Ασημίνα το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο των Μαχητών και οι τσακωμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον!

Από την μια ο αποχώρηση της Πελαγίας, με την οποία ήταν πολύ κοντά η Ασημίνα και από την άλλη το γεγονός πως έχει καταλάβει ότι δυνατή στον κόσμο αλλά και αγωνιστικά την έχουν κάνει να έχει μια αρκετά περίεργη συμπεριφορά τελευταία!

Η απώλεια των επάθλων και του φαγητού έχει κάνει άλλον άνθρωπο την Ασημίνα, η οποία ζητάει συνεχώς τα ρέστα από τους συμπαίκτες της, που δεν είναι στην ίδια κλίκα με εκείνη φυσικά. Είναι γνωστό πως οι Μαχητές είναι χωρισμένοι σε τρια στρατόπεδα! Στο ένα ανήκει η Ασημίνα, με την Σοφιάννα και μέχρι πρόσφατα η Πελαγία με την Άσπα. Πλέον έμειναν δύο και ξέρει καλά πως το "σχέδιο Μαρτίκα" την περιλαμβάνει. Και ποιος είναι κοντά με τον Μαρτίκα για να βρεθεί κι αυτός στο στόχαστρο; Ο Σάββας Κάλφας!

Survivor spoiler 18/02: 'Σκοτώθηκε' η Ασημίνα με τον Σάββα! 'Μάζεψε το σκουπίδι σου και μπ@@λ@'

Survivor spoiler 18/02: Ο νέος τσακωμός στη παραλία με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα

Η Ασημίνα λοιπόν, αμέσως μετά την αποχώρηση της Πελαγίας και την επιστροφή της ομάδας στην παραλία, ξέσπασε προς πολλούς αποδέκτες! Το καραγκιόζης προς το πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα έγινε... καραγκιόζηδες και ο Σάββας το έπιασε το νόημα! Κατάλαβε ότι είναι και αυτός στο στόχαστρό της και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν!

Ο Σάββας λοιπό προσέγγισε την Ασημίνα ήρεμα για να της πει πως θα πρέπει να ηρεμήσει και να μην χαρακτηρίζει ανθρώπους και πως αυτή την φορά την κατανοεί λόγω της αποχώρησης της φίλης της αλλά από "αύριο" δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια για... βρισιές και πως θα τον βρει απέναντί της!

"Μάζεψε το σκουπίδι που έχεις δίπλα σου και μπ@@λ@", ήταν η έκφραση όμως που έκανε την κατάσταση να ξεφύγει! Σάββας και Σπύρος λίγο έλειψαν να ορμήσουν στην Ασημίνα, με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Αν συνέβη ή όχι; Υπομονή μέχρι το επεισόδιο του Σαββάτου (19/02)!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share