Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Έξαλλη η Σοφιάννα - «Που πας ρε καραμήτρο..» (video)

Τι συνέβη και βγήκε εκτός εαυτού;

15 Φεβρουαρίου 2022 23:05
Survivor 5: Έξαλλη η Σοφιάννα - «Που πας ρε καραμήτρο..» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σειρά της Σοφιάννας Αβραμάκη έφτασε, στο αποψινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5, να τοποθετηθεί για ακόμα μια φορά στο θέμα της κλοπής φαγητού που έχει προκύψει, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει αφήσει κανέναν στην ησυχία του και έχει κατηγορήσει τον κάθε παίκτη για κάτι διαφορετικό.

Survivor spoiler 15/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών, η οποία ''βγήκε'' από τα ρούχα της όταν άκουσε όλα αυτά από τον συμπαίκτη της, καθώς η λέξη κλέφτης είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ βαριά κατηγορία, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας μίλησε με αρκετά αιχμηρά λόγια και δικαίως θα μπορούσε κανείς να πει.

Η απάντηση της Σοφιάνας Αβραμάκη στον Σπύρο Μαρτίκα

«Πρώτα ξεφτιλιστήκατε στα μάτια μας, δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν πέσαμε από τα σύννεφα για μερικούς. Στη συνέχεια ξεφτιλιστήκατε στα μάτια του κόσμου γιατί όλα αυτά που είπατε, καταγράφηκαν. Στο τέλος κερασάκι στην τούρτα ξεφτιλιστήκατε και στην αντίπαλη ομάδα.

Πού πας ρε Καραμήτρο χωρίς αποδείξεις; Δηλαδή Σπύρο μου ειδικά εσύ και που σου αρέσει να το λες αυτήν τη λέξη, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Να πω ότι είσαι κανένα παιδάκι σαν τον Σάββα. Είσαι 45 χρονών άντρας, σοβαρός, με τις δουλειές και χωρίς αποδείξεις και κατηγορείς έναν άνθρωπο κλέφτη. Ξέρεις τι σημαίνει κλέφτης;», είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor 5 - «Άναψαν τα αίματα» στην καλύβα των Μαχητών: Έντονος καυγάς - «Φέρε και καμία νίκη να μην...»

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το αποψινό (15/2) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι φωνές, ειδικά στην ομάδα των Μαχητών, δεν έχουν τέλος. Μετά από το τον άγριο τσακωμό που είχαν οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού, πήραν τον καβγά στα πρόχειρα καταλύματα και συνέχισαν να ασχολούνται με την ''κλοπή'' που κάνει στις μοιρασιές των φαγητών η Σοφιάννα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο νέος καβγάς των Μαχητών

«Είπε ο καθένας τα πάντα δημόσια τα είπα όλα μπροστά στην Ελλάδα! Έχουν καταγραφεί όλα!», φώναξε αρχικά η Πελαγία Καζολέα με τον Σπύρο Μαρτίκα να της απαντάει:

«Φέρε και καμία νίκη να μην είσαι τσάμπα εδώ».

«Θα φέρνω ό,τι γουστάρω Αν θέλω δεν παίζω κιόλας και φέρνω πέναλτι», απάντησε η παίκτρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share