Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 15/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

15 Φεβρουαρίου 2022 20:35
Survivor spoiler 15/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 15/02: Αγώνας επικοινωνίας σήμερα με τους Διάσημους να έχουν πάρει "αμπάριζα" τους Μαχητές και να πηγαίνουν από νίκη! Θα καταφέρουν κάτι ανάλογο σήμερα;

Βλέπουμε η παραγωγή προσπαθεί να αλλάξει πολλά για να κάνει ξανά δυνατούς τους Μαχητές αλλά τίποτα! Μέχρι και τους στίβους μάχης άλλαξε για να δει που μπορούν οι μπλε να τα καταφέρουν καλύτερα, με την αλλαγή των ομάδων να μοιάζει μονόδρομος! Σήμερα μάλιστα θα δοκιμαστούν οι δύο ομάδες σ' έναν ακόμα στίβο μάχης, με τους νικητές να κερδίζουν την επικοινωνία με τα δικά τους άτομα!

επαθλο-επικοινωνιασ

Σήμερα λοιπόν θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, στον οποίο θα χρειαστεί η συνεργασία μεταξύ των παικτών! Τι άλλο να κάνει η παραγωγή για να κερδίσουν οι Μαχητές! Μέχρι και φαγητά έβαλε μαζί με τα έπαθλα των ασυλιών και της επικοινωνίας, που μέχρι σήμερα δεν είχαν.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (15/02) το έπαθλο της επικοινωνίας;

Σύμφωνα με με επιβεβαιωμένες και οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και σήμερα οι Διάσημοι θα καταφέρουν να κερδίσουν και να απολαύσουν το έπαθλο της επικοινωνίας! Έτσι οι Μαχητές θα συνεχίσουν το αρνητικό τους σερί, το οποίο αρχίζει και παίρνει δραματικές καταστάσεις. Ωστόσο πρέπει να κρατήσετε μια μικρή επιφύλαξη για το αποτέλεσμα αφού ακόμα δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο! Κάτι τέτοιο θα συμβεί το μέσα στη μέρα και όσο πλησιάζει η προβολή του επεισοδίου από τον ΣΚΑΙ!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό (15/02) αγώνισμα καθώς και trailer με την επεισόδιο της ημέρας:

σαρβαιβορ
σαρβαιβορ
σαρβαιβορ
σαρβαιβορ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share