Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/02: Αποβάλλεται από το Survivor η Ασημίνα;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

14 Φεβρουαρίου 2022 10:31
Survivor spoiler 14/02: Αποβάλλεται από το Survivor η Ασημίνα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 14/02: Αυτό που ήθελε ο Ατζούν το πέτυχε με την είσοδο των νέων παικτών και τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 απογειώνονται!

Η είσοδος κυρίως της Κάτιας Ταραμπάνκο φέρνει τα πάνω κάτω και οι εντάσεις από το σημερινό συμβούλιο του νησιού θα είναι πιο έντονες από ποτέ! Εκεί θα δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να σηκώνεται και να αποχωρεί από το συμβούλιο, χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Αυτό είναι κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά και κινδυνεύει η παίκτρια του Survivor μέχρι και με αποβολή από το παιχνίδι!

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί, πριν από κανά μήνα περίπου, όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δεχτεί επίθεση από τον Βαλάντη και είχε αποχωρήσει από το συμβούλιο! Εκεί όμως υπήρχε μια βασική διαφορά. Ο Γιώργος Λιανός της είχε δώσει την άδεια να βγει έξω και έτσι έγινε. Βγήκε, ηρέμησε και επέστρεψε μετά από λίγο για να συνεχιστεί το γύρισμα!

Survivor spoiler 14/02: Αποβάλλεται από το Survivor η Ασημίνα;

Survivor spoiler 14/02: Τι ισχύει για την Ασημίνα Χατζηανδρέου; Κινδυνεύει με αποβολή από το Survivor 5;

Στην περίπτωση όμως της Ασημίνας δεν συνέβη αυτό! Η παίκτρια των Μαχητών, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, θα σηκωθεί και θα αποχωρήσει από το συμβούλιο, κάτι το οποίο βάση κανονισμών τιμωρείται μέχρι και με αποβολή από το ριάλιτι επιβίωσης!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως άνθρωποι της παραγωγής της έτριξαν τα δόντια και της ξεκαθάρισαν πως επόμενη φορά δεν θα υπάρξει, αφού θα θεωρηθεί πως αποχωρεί από το παιχνίδι. Βέβαια στο Survivor μόνο χαζοί δεν είναι να έδιωχναν την πιο δυνατή αγωνιστικά αλλά και παρασκηνιακά παίκτρια και αρκέστηκαν στις παρατηρήσεις! Φυσικά και αν ήταν άλλη παίκτρια που δεν "πουλάει" τόσο τώρα θα μιλούσε με διαφορετικά δεδομένα!

Οπότε ενδεχόμενο αποχώρησης της Ασημίνας από το Survivor δεν παίζει! Θα μείνει αρκετό καιρό ακόμα στον Άγιο Δομίνικο η συγκεκριμένη παίκτρια, αφού προσωπικά την βλέπουμε να φτάνει μέχρι τέλους!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share