Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Survivor spoiler 11/02: Ανατροπή για τη Μυριέλλα - «Έκοψαν» τον Τζον για να κάνει άλλη σχέση στο Survivor 5

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

11 Φεβρουαρίου 2022 11:55
Survivor spoiler 11/02: Ανατροπή για τη Μυριέλλα - «Έκοψαν» τον Τζον για να κάνει άλλη σχέση στο Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σε αυτή τη ζωή, τελικά, όλα συνδέονται με κάποιο τρόπο και μπορεί να δούμε πράγματα, που στην αρχή μοιάζουν αθώα ή άσχετα με άλλα, τελικά να βρίσκουν μια απόλυτη συσχέτιση, κάτι που... εντελώς τυχαία έχουμε παρατηρήσει στο Survivor πολλές φορές.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες αξίζει να σημειωθεί, ότι το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή έγινε βασικό θέμα συζήτησης και, παρότι η ιστορία έχει τελειώσει, δεν παύει να σημειώνει μερικά «θερμά» επεισόδια, όπως έγινε και στον τελευταίο αγώνα με έπαθλο το φαγητό εξαιτίας μιας ατάκας της.

Αυτό που σημείωσε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, δε, στο θέμα της Μυριέλλας, ήταν η ύπαρξη του Γιάννη Λυγνού στη ζωή της. Όπως έχουν αμφότεροι επισημάνει, έχουν μια πολύ στενή σχέση, αλλά αρνούνται πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ερωτικό επίπεδο, με μια αποκάλυψη να δείχνει πως ίσως... βόλευε την παραγωγή να μην είναι σε σχέση.

Survivor spoiler: Άφησαν επίτηδες τον Τζον εκτός ριάλιτι;

Όπως αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» ο Θανάσης Μπέλλος, ο Τζον είχε πάει να κάνει δοκιμαστικά με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς τελικά να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό μας βάζει σε ακόμη περισσότερες σκέψεις ακόμη και για το αν «έκοψαν» τον Τζον, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ιστορία με τη Μυριέλλα, για να προσελκύσει το κοινό.

Παράλληλα και εφόσον ισχύει αυτό, δεν πρέπει να αποκλείουμε ακόμη και το σενάριο να μπει ο Γιάννης Λυγνός κάποια στιγμή στο Survivor 5, αφού δοκιμαστικό έχει κάνει, η παραγωγή τον ξέρει και η ιστορία της Μυριέλλας έχει αποδειχθεί αρκετά... εμπορική.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share