Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/02: «Ξέσπασε» στον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο Ρουβάς - Πυρ και μανία ο Απόστολος

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο - Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες

8 Φεβρουαρίου 2022 09:23
Survivor spoiler 08/02: «Ξέσπασε» στον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο Ρουβάς - Πυρ και μανία ο Απόστολος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η ζωή παίζει διάφορα παιχνίδια… Το να είσαι ήσυχος άνθρωπος δεν είναι απαραίτητα και καλό. Μπορεί να σημαίνει πως είσαι πραγματικά ευγενικός και πράος, μπορεί να αποτελεί και το μανδύα μιας πονηρής προσωπικότητας, που επιθυμεί με αυτό τον τρόπο να πετύχει τους στόχους της.

Αυτό θεωρούν και στην ομάδα των Διασήμων, όπως και στο τηλεοπτικό κοινό ότι αποτελεί τη διαφορά μεταξύ Απόστολου Ρουβά και Λάμπρου Κωνσταντάρα. Εμείς δεν υιοθετούμε αυτή την άποψη, αλλά είναι βέβαιο πως αμφότεροι έχουν ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στο Survivor, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν πολύ μακριά στο παιχνίδι.

Οι δυο τους, πάντως, είναι πιθανό με την έως τώρα στάση τους να μακροημερεύσουν, αν και τώρα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση με άλλα τρία κορίτσια από τους Διάσημους, μετά και την τελευταία ήττα στο αγώνισμα ασυλίας. Ο συμπαθής, ευγενής Απόστολος και ο παρεμβατικός τις στιγμές που χρειάζεται Λάμπρος παλεύουν για την επιβίωσή τους, με τα νεύρα πάντως να μην κρύβονται μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Απόστολος, «κεραυνοί» στον Λάμπρο

Ο Απόστολος Ρουβάς φαίνεται πως ήταν έξαλλος, μετά το συμβούλιο, όπου τέθηκε στην κρίση του κοινού με τέσσερις συμπαίκτες του. Και όχι, δεν τον πείραξε που βρέθηκε στον τάκο, καθώς γνώριζε πως αγωνιστικά είναι από τους πιο αδύναμους, αν και η βοήθεια στην καλύβα είναι πολύτιμη.

Ο γνωστός σεφ αντέδρασε, γιατί ορισμένες πρακτικές δεν του αρέσουν στην ομάδα του. Κι αν για τα κορίτσια έχει τοποθετηθεί, έστω και με ευγένεια, στο παρελθόν, ως προς το πώς κινούνται, αυτή την φορά τα «βέλη» του συγκέντρωσε ο Λάμπρος, με τον Ρουβά να «ξεσπά» εναντίον του.

«Μην νομίζεις ότι δεν ξέρω τι κάνεις. Τα φτιάχνεις όλα έτσι, για να έρθουν όπως τα θέλεις και φαίνονται άλλοι μπροστά», του είπε μετά το συμβούλιο και όταν έκλεισαν οι κάμερες. «Απόστολε ηρέμησε, άσε να περάσει αυτή η αποχώρηση, κανείς δεν έκανε τίποτα παρασκηνιακό, είναι υποψήφιοι όσοι έπρεπε να είναι», του απάντησε ο Λάμπρος, με τον Ρουβά πάντως να μην κρύβει τα νεύρα του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share