Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 07/02, vol.2: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Απόστολος Ρουβάς! Ποιοι είναι οι άλλοι 2;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

7 Φεβρουαρίου 2022 20:51
Survivor spoiler 07/02, vol.2: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Απόστολος Ρουβάς! Ποιοι είναι οι άλλοι 2;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 5 συνεχίζει σε πλήρη εξέλιξη και η δεύτερη ασυλία, όπως και καθεμία από αυτές, είναι... αίμα και άμμος. Η μία ομάδα θέλει το 2-0 για να μείνει ήσυχη για την τρέχουσα εβδομάδα και η άλλη ψάχνει το 1-1, ώστε να μοιράσει τις πιθανότητες.

Στο χθεσινό (6/2) και ύστερα από ένα αρνητικό σερί εννέα ηττών, οι Μαχητές κατάφεραν επιτέλους να πανηγυρίσουν μια πολύ μεγάλη νίκη, κατακτώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και βάζοντας σε δύσκολη θέση τους Διάσημους, οι οποίοι χρειάστηκε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός, βέβαια, έφερε την ανατροπή και τόνισε, ότι η κόκκινη ομάδα έπρεπε να ψηφίσει δύο παίκτες προς αποχώρηση, πηγαίνοντας δύο φορές στην κάλπη. Σαν... επαναληπτικές εκλογές ένα πράγμα, με την ομάδα να αναδεικνύει δύο κορίτσια και ξεκάθαρη κατεύθυνση στο να «διαλυθεί» μια συγκεκριμένη κλίκα.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρίσκονται τώρα... στον τάκο, ενώ τη γλιτώνει η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία πήρε την ατομική ασυλία, που της χρειάστηκε ειδικά μετά τον τρομερό της καβγά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Survivor spoiler: Αυτή είναι η πεντάδα για την αποχώρηση

Πάμε, όμως, και στο σημερινό (7/2) επεισόδιο, όπου γνωρίζουμε από πρώτες πληροφορίες αλλά και το οριστικό spoiler, ότι νικητές είναι και πάλι οι Μαχητές, αφήνοντας μονάχα τους Διάσημους να... φαγωθούν μεταξύ τους.

Ποιοι είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση, εκτός από Ευρυδίκη και Αθηνά; Η Μυριέλλα, ο Λάμπρος και ο... Απόστολος Ρουβάς! Το λες και έκπληξη.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share