Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor trailer 06/02: Άγριο «ξέσπασμα» Βρισηίδας κατά Σοϊλέδη - Σε κατάσταση «διάλυσης» οι Διάσημοι και τεράστια ανατροπή στο συμβούλιο

Πανικός στο σημερινό επεισόδιο!

6 Φεβρουαρίου 2022 10:22
Survivor trailer 06/02: Άγριο «ξέσπασμα» Βρισηίδας κατά Σοϊλέδη - Σε κατάσταση «διάλυσης» οι Διάσημοι και τεράστια ανατροπή στο συμβούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Κι εκεί που θα περιμέναμε τα νεύρα να βρίσκονται στις τάξεις των Μαχητών, οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει εδώ και μία εβδομάδα, τελικά οι Διάσημοι μοιάζουν να είναι σε κατάσταση «διάλυσης».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, συγκεκριμένα, φαίνεται να ενοχλείται από τα λόγια των συμπαικτών της για την ίδια, τονίζοντας πως κανείς δε γνωρίζει το τι έχει περάσει στη ζωή της. Δε διστάζει, μάλιστα, να επιτεθεί στον Άρη Σοϊλέδη, με αποτέλεσμα να έρθει αναβρασμός στην παραλία.

Survivor trailer: Οι Διάσημοι «τρώγονται» και ο Λιανός φέρνει την ανατροπή

Στο τέλος, μάλιστα, βλέπουμε στο trailer του σημερινού (6/2) επεισοδίου την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αφήνει «μπηχτές» και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μην αντέχει τις έριδες και να «ξεσπά», προσπαθώντας να φέρει λίγη ηρεμία πριν από το αγώνισμα ασυλίας.

Στο αγώνισμα αυτό οι δύο ομάδες παλεύουν για το σημαντικό έπαθλο, αν κι εμείς ήδη έχουμε τις πληροφορίες μας για τον νικητή. Στο συμβούλιο, όμως, ο Γιώργος Λιανός γνωστοποιεί μια πολύ μεγάλη ανατροπή, με άπαντες να μένουν με ανοικτό το στόμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share