Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Survivor spoiler 05/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

5 Φεβρουαρίου 2022 20:18
Survivor spoiler 05/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 05/02: Νέα εβδομάδα για το Survivor 5 ξεκινάει σήμερα με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για το έπαθλο φαγητού! Το πρώτο της εβδομάδας.

Τα νούμερα τηλεθέασης μες στην εβδομάδα, σε μια χρονιά όπου η μυθοπλασία είναι πολύ ισχυρή και καθιστά τον ανταγωνισμό πιο έντονο από ποτέ, έστρεψαν τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και τον Ατζούν σε αυτή τη λύση. Κάπως έτσι, πριν από την ασυλία της Κυριακής, έχουμε το έπαθλο φαγητού το Σάββατο και για αυτό αγωνίζονται οι δύο ομάδες σήμερα (5/2).

Η αλήθεια είναι είναι, βέβαια, ότι οι Διάσημοι... έχουν πάρει τον αέρα των Μαχητών και την προηγούμενη εβδομάδα τους πήραν όλα τα έπαθλα, από την ασυλία έως το φαγητό και την επικοινωνία. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει φέτος και, αν κάποια ομάδα χρειαζόταν τις αλλαγές σε μια πιθανή μείξη, αυτή θα ήταν η μπλε.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler: Ποια ομάδα παίρνει το έπαθλο φαγητού;

Κάπως έτσι, ο αγώνας με έπαθλο το φαγητό για σήμερα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο γιατί δίνει ένα προβάδισμα εν όψει του αγώνα ασυλίας, αλλά και γιατί ειδικά οι Μαχητές έχουν ανάγκη από μια νίκη ψυχολογίας.

Η κατάσταση διόλου θετική είναι για αυτούς, άλλωστε, μετά και την αποχώρηση της Άσπας Πρεδάρη, αφού οι καβγάδες και το παρασκήνιο στην ομάδα τους είναι πολύ έντονα και, προκειμένου να βάλουν ένα τέλος σε αυτό, επιθυμούν να κερδίσουν τουλάχιστον αυτή την αναμέτρηση και να κάνουν μια αρχή.

Οι πληροφορίες μας, όμως, λένε για αρχή πως οι Διάσημοι έχουν το προβάδισμα. Μπορεί ο στατικός στίβος μάχης να βοηθά τους Μαχητές, όμως η κόκκινη ομάδα έχει το μομέντουμ, άρα και τον πρώτο λόγο.

Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνονται και νικητές είναι ξανά οι Διάσημοι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share