Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Καταπέλτης ο Θανάσης Βισκαδουράκης - "Κατακεραύνωσε" τον Βαλάντη - «Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο»

«Είναι όμως ένα παρεξηγημένο άτομο»

3 Φεβρουαρίου 2022 15:34
Survivor 5: Καταπέλτης ο Θανάσης Βισκαδουράκης -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2. Ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και την συμβίωση με τον Βαλάντη.

Οι δηλώσεις του Βισκαδουράκη για το Survivor 5

«Ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας και εγώ τον είχαμε από κοντά παρόλο που είχε το τσεκούρι μες στην τσάντα. Εντάξει, αθλητικά δεν το έχει! Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο και αναρωτιόμασταν αν θα φτάσει στον τελικό στόχο. Προσπαθούσα να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση αλλά στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Ήταν ο πρώτος που μας έσωσε από τις βροχές και ήθελε να τον επιβραβεύεις σαν μικρό παιδί.

Ο Βαλάντης βοήθαγε αλλά σιγά σιγά σαν να μεταλλάχθηκε. Μου στεναχώρησε πάρα πολύ τον Γιωρίκα, με συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί τον πιάνω, ενώ δεν του μίλαγε κανένας και είχε απογοητευθεί, του είπα πόσο ευαίσθητος είναι. Τον Βαλάντη τον είχε πικράνει ο χαρακτήρας του. Πιστεύω πως από μένα πήρε πολλή αγάπη και ήμουν ο μόνος που επέβαλε στα παιδιά να φωνάξουν το όνομα του» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Survivor 5: Κόλαφος ο Βισκαδουράκης για τη Μυριέλλα - «Αυτό είναι...»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε σήμερα (1/2) στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την περιπέτειά του στο Survivor 5, με τον ίδιο να αναφέρεται με «καρφιά» στο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή.

Ο γνωστός ηθοποιός, που γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη, αναφέρθηκε με αρκετές «μπηχτές» στη συνάδελφό του, τονίζοντας πως έκανε απλά μια κίνηση στρατηγικής.

Το σχόλιο του Βισκαδουράκη για το Survivor 5

«Αυτό δεν είναι love story είναι διαφημίσεις», είπε αρχικά για τη σχέση των δύο.

«Ο Κατσαούνης μας έβριζε καθημερινώς στα αγωνίσματα. Είναι πολύ περίεργος τύπος, επηρεασμένος από το χωριό του και τις συνήθειές του. Ήταν από την αρχή εριστικός. Στον τσακωμό με τον Γιωρίκα κράτησα τον Πιλίδη με νύχια και με δόντια.

Τη Μυριέλλα δεν την ήξερα πριν, μόνο από το χώρο, αλλά ήρθε πολύ διαβασμένη και με στρατηγική.

Μου έλεγε πως θέλει να φτάσει μέχρι την ένωση, επομένως νομίζω πως και το ειδύλλιο με τον τσακατσούκα ήταν θέμα στρατηγικής», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share