Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/02: Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε! Ριζικές αλλαγές από την παραγωγή

Ραγδαίες εξελίξεις με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

3 Φεβρουαρίου 2022 13:10
Survivor spoiler 03/02: Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε! Ριζικές αλλαγές από την παραγωγή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 03/02: Η μεγάλη απόφαση φαίνεται πως έχει παρθεί και η παραγωγή του Survivor αναμένεται να προβεί σε μια μεγάλη αλλαγή! Ποια θα είναι αυτή; Μα φυσικά η αλλαγή των ομάδων.

Θα έχετε παρατηρήσει τελευταία πως οι Διάσημοι έχουν πάρει "φαλάγγι" τους Μαχητές με συνεχόμενες νίκες και αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην παραγωγή, η οποία αναμένεται σύντομα να προβεί σε αλλαγή των ρόστερ, κάτι που έχει συμβεί σ' όλα τα Survivor, μετά τον τρίτο κύκλο!

Οι Διάσημοι αυτή την εβδομάδα έκαναν το 6/6 (μαζί με sport game και quiz) και αυτό δεν άρεσε πολύ στην παραγωγή. Οι Μαχητές φαίνεται πως έχουν κάνει τα παράπονά τους στην παραγωγή, καθώς έχουν να γευτούν κάποιο έπαθλο εδώ και μέρες, όμως η απάντηση που πήραν ήταν από την αρχή γνώριζαν τους κανόνες του παιχνιδιού και πως θα πρέπει να κερδίσουν για να φάνε.

Survivor spoiler: Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε! Τέλος εποχής

Ωστόσο η εβδομάδα που έρχεται θα κρίνει πολλά καθώς η αλήθεια είναι πως και η παραγωγή δεν θέλει να αλλάξει την ομάδα, αφού θέλει να κρατήσει μια σταθερά, σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια! Αρχικά θα ενισχύει τους Μαχητές και αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε και η συμφωνία με τον κομμωτή Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος αγωνιστικά θα ήταν αδύναμος. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχει και η φήμη πως μόλις μπει στο παιχνίδι η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάει στους... Μαχητές και όχι στους Διάσημους. Μια απόφαση που δεν αποκλείεται να παρθεί.

Πάντως αν και αυτή την εβδομάδα οι Διάσημοι κάνουν το απόλυτο στις επιτυχίες θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές και ένα τέλος εποχής στις συνθέσεις, όπως τις γνωρίζουμε τις τελευταίες 40 μέρες! Εσείς θα θέλατε να αλλάξει η σύνθεση των δύο ομάδων; Μείνετε συντονισμένοι...

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share