Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτός είναι ο κούκλος ηθοποιός που την «έκανε γυναίκα» (photos+video)

Το τρυφερό τηλεοπτικό τους ειδύλλιο

2 Φεβρουαρίου 2022 13:12
Survivor 5 - Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτός είναι ο κούκλος ηθοποιός που την «έκανε γυναίκα» (photos+video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν φλογερό τηλεοπτικό έρωτα είχε ζήσει η παίκτρια του Survivor 5 Μυριέλλα Κουρεντή πριν 14 χρόνια με έναν γνωστό ηθοποιό που έχει παίξει και σε σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Μετά το πέρασμα της από τη σειρά του Mega «Ένας μήνας και κάτι..», η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου για χάρη του σταθμού Alpha με τίτλο «Γ4».

κουρεντή Γ4

Εκεί υποδυόταν την νεαρή Νίνα, μαθήτρια λυκείου, που αναγκάζεται να δει τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν, όταν οι γονείς της παίρνουν διαζύγιο και αναγκάζεται να πάει σε δημόσιο σχολείο.

Εκεί γνωρίζει μια παρέα παιδιών και ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Λουκάς (Γιώργος Σπάνιας) με τον οποίο έρχεται ιδιαίτερα κοντά και κάνει για πρώτη φορά έρωτα.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μυριέλλα Κουρεντή τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με ερωτική σκηνή, καθώς έναν χρόνο μετά (2009) σε αφιερωματική εκπομπή του Mega για τα 20 χρόνια λειτουργίας του προέβη σε τρυφερά ενσταντανέ με την επίσης ηθοποιό Βασιλική Αγγελή.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο, αφού επαληθεύσετε την ηλικία σας

Survivor 5: Το Twitter ρίχνει «κεραυνούς» σε Πελαγία-Σοφιάννα - «Κατίνες...»

Το Survivor 5 συνεχίζει σε πλήρη εξέλιξη και το Twitter δε σταματά να «πυροβολεί», με την Πελαγία Καζολέα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να βρίσκονται τώρα στο στόχαστρο εξαιτίας του καβγά τους με τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου.

Οι Μαχητές βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, καθώς έχουν χάσει στην εβδομάδα όλα τα αγωνίσματα και είναι βέβαιο, ότι ένας παίκτης τους θα αποχωρήσει. Το Athensmagazine.gr γνωρίζει ποιος είναι ο παίκτης, που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και το κλίμα είναι «εύφλεκτο» στην μπλε ομάδα.

Survivor 5: Για πρώτη φορά σε δύσκολη θέση Πελαγία και Σοφιάννα

Το Twitter, πάντως, από εκεί που υποστήριζε τα κορίτσια σε προηγούμενες διαμάχες, παίρνει θέση και στις μεταξύ τους κόντρες και, μάλιστα, υπέρ της Θωμαΐδας, την οποία σχολιάζουν με άσχημο τρόπο τα υπόλοιπα κορίτσια.

«Δεν έχετε πετύχει ούτε τα ελάχιστα που έχει κάνει και τη σχολιάζετε», λένε στις αναρτήσεις τους και τα «βέλη» περνούν σε Πελαγία και Σοφιάννα κατά κύριο λόγο, με τα δύο κορίτσια να βρίσκονται για πρώτη φορά σε δυσμένεια από το κοινό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share