Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 02/02: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

2 Φεβρουαρίου 2022 07:54
Survivor spoiler 02/02: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η πιο σπουδαία μέρα της εβδομάδας είναι η σημερινή (2/2) στο Survivor 5, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να «κονταροχτυπιούνται» για το έπαθλο φαγητού, αλλά το πιο σημαντικό ασφαλώς να είναι το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Την χθεσινή (1/2) ημέρα σας αποκαλύψαμε ήδη ποιος πρόκειται να αποχωρήσει και σήμερα σας έχουμε το οριστικό spoiler. Είναι τελικά το πρόσωπο αυτό που βρίσκεται εκτός Survivor και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα;

Το ριάλιτι επιβίωσης, για ακόμη μια φορά παίρνει «φωτιά». Στο νέο trailer είδαμε τους Μαχητές να επιχειρούν να αντεπιτεθούν, κατηγορώντας ως ψεύτες τους Διάσημους, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν διχόνοια στις τάξεις τους, με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μυριέλλα Κουρεντή να λαμβάνουν τα περισσότερα «πυρά».

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 5;

Παρά το γεγονός αυτό, ωστόσο, δε θα αποφύγουν να βρεθούν στη δύσκολη θέση. Ένας παίκτης τους σήμερα (2/2), θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, όπως θα δούμε στις οθόνες μας και, φυσικά, είναι ήδη στο ξενοδοχείο, περιμένοντας την ώρα του για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Τελικά, όμως, ποιος θα φύγει από το Survivor στο επεισόδιο αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αυτή την φορά θα φύγει γυναίκα και πρόκειται για την Άσπα Πρεδάρη, αν και φυσικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αρχικά πρόβαλλε ως φαβορί να αποχωρήσει.

Σίγουρη, πάντως, πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γιώργου Κατσαούνη, που έχει αρκετό κόσμο. Η πληροφόρησή μας μεταφέρεται με μικρή επιφύλαξη και, σύντομα, θα σας ανακοινώσουμε οριστικά ποιος παίρνει το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share