Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Βούρκωσε ο Άρης Σοϊλέδης - Ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τον γάμο του με την... (video)

Και ο... παράνυμφος έκπληξη!

1 Φεβρουαρίου 2022 23:12
Survivor 5: Βούρκωσε ο Άρης Σοϊλέδης - Ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τον γάμο του με την... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έπαθλο επικοινωνίας είναι το αγώνισμα στο σημερινό (1/2) επεισόδιο του Survivor 5 και όλοι οι παίκτες είναι αρκετά συγκινημένοι και έτοιμοι να αντικρύσουν τα δικά τους πρόσωπα. Πιο πολύ φαίνεται να αγωνιά ο Άρης Σοϊλέδης να επικοινωνήσει με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Survivor 5: Η Ασημίνα επιβεβαιώσε την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη - «Θα σου πω μόνο....» (video)

Η Μαρία Αντωνά έχει τα γενέθλια της, κάτι το οποίο φαίνεται να προκάλεσε αρκετά έντονα συναισθήματα στον ποδοσφαιριστή, καθώς βούρκωσε, λέγοντας πόσο πολύ του έχει λείψει. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν αλλά τελικά ο γάμος θα γίνει με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Άρη Σοϊλέδη για τον γάμο του

«Χτυπάς Γιώργο μια ευαίσθητη πλευρά μου. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ στη ζωή μου και στην καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος. Έχει γενέθλια αυτές τις μέρες και θέλω να της πω ότι την αγαπώ πάρα πολύ την ευχαριστώ για όλα και αν και είμαι λίγο καιρό εδώ μου έχει λείψει πολύ. Όπως καταλαβαίνεις θα φάω τα πάντα εδώ μέσα για να ακούσω τη φωνή της έστω», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει πόσο καιρό είναι μαζί:

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί, είχαμε προγραμματίσει να γίνει ο γάμος πέρυσι το καλοκαίρι αλλά λόγω κορωνοιού είπαμε πως μόλις φύγω από εδώ πρώτα ο Θεός».

Ο Γιώργος Λιανός, τότε, είπε με χιούμορ ότι το παρανυφάκι στο γάμο του θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Οι δηλώσεις της Αντωνά για τον Σοϊλέδη και το Survivor 5

Στο Survivor μπήκε πριν μερικές μέρες ο Άρης Σοϊλέδης, ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, με την ίδια να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε μαζί του.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο ποδοσφαιριστής μαζί με την πρόταση γάμου.

«Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει».

Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιείς ότι φεύγει. Το κατάλαβα στην τελευταία συνομιλία που είχαμε πριν παραδώσει το κινητό του. Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.

Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!» είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της η Μαρία Αντωνά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share