Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor spoiler 01/02 αποχωρεί: Αυτός ο παίκτης φεύγει αύριο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

1 Φεβρουαρίου 2022 08:02
Survivor spoiler 01/02 αποχωρεί: Αυτός ο παίκτης φεύγει αύριο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ακόμα μια αποχώρηση από το Survivor 5 είναι προ των πυλών, με τους Μαχητές να χάνουν σίγουρα έναν παίκτη αφού έχασαν και τις δύο ασυλίες της εβδομάδας!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης από την Κυριακή και χτες οι υπόλοιποι Μαχητές ψήφισαν τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο Σπύρος Μαρτίκας που είχε την ατομική ασυλία έδωσε στη συνέχεια την Άσπα Πρεδάρη, ως τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας! Επομένως αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι.

Οι κάλπες άνοιξαν λίγο μετά από μεσάνυχτα της Τρίτης και οι τρεις παίκτες δόθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό! Ποιος θα αποχωρήσει;

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 Survivor spoiler 01/02 αποχωρεί: Αυτός ο παίκτης φεύγει αύριο!

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Τετάρτη

Ακόμα το γύρισμα της αποχώρησης δεν έχει γυριστεί όμως τα πράγματα λίγο πολύ είναι ξεκάθαρα! Μεγάλο φαβορί για να παραμείνει στο παιχνίδι είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος φαίνεται να έχει κοινό πίσω, αφού η Θεσσαλία τον στηρίζει και η παραμονή θα κριθεί ανάμεσα στην Άσπα και τον Ανδρέα.

Ακόμα σίγουρο spoil δεν εχουμε σχετικά με τον παίκτη που θα αποχωρήσει όμως ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ανδρέας, ο οποίος έχει κλείσει μόλις 10 μέρες στο Survivor και δεν έχει προλάβει να "ταυτιστεί" μαζί του το τηλεοπτικό κοινό! Από την άλλη η Άσπα έχει 40 μέρες στο ριάλιτι οπότε είναι λογικό να έχει διαφορετική απήχηση!

Ωστόσο το σίγουρο spoil θα σας το δώσουμε αύριο, διότι την περασμένη εβδομάδα έγινε μπέρδεμα μεταξύ Αθηνάς και Θανάση! Οπότε για σίγουρα και για να μην τα γυρνάμε μετά, αύριο θα έχετε το σίγουρο και οριστικό spoil.

UPDATE: Διάφορα spoil δίνουν πως η Άσπα αποχωρεί! Μόλις το επιβεβαιώσουμε θα σας το μεταφέρουμε

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share