Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 10-3!

31 Ιανουαρίου 2022 23:45
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν το 100% του εαυτού τους στο αποψινό (31/1) αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο οι πρώτοι ήταν αυτοί που κατάφεραν με επικρατήσουν με σκορ 10-3.

Μετά το σχέδιο εξόντωσης των Μαχητών προκειμένου να διώξουν τον Γιώργο Κατσαούνη, οι παίκτες προσπάθησαν να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει με μεγάλη διαφορά στο ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώνοντας τo spoiler του Athensmagazine.

Survivor 5: Η πρώτη δήλωση της συντρόφου του Γιωρίκα - «Ανησύχησα πάρα πολύ όταν...»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor 5 και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με του δεκάδες δημοσιογράφους, κάμεραμαν και φωτογράφους. Ανάμεσα στο πλήθος τον περίμενε και η σύντροφος του.

Όταν λοιπόν την κατάλαβαν οι δημοσιογράφος της έκαναν διάφορες ερωτήσεις για να μάθουν πως νιώθει με την επιστροφή του, αλλά και οπως τον έβλεπε μέσα στο παιχνίδι.

Η δήλωση της συντρόφου του Γιωρίκα Πιλίδη

«Ανησύχησα πάρα πολύ όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Χαίρομαι απίστευτα που επιστρέφει. Θα τον κάνω τεράστια αγκαλιά. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να έρθει τόσο νωρίς. Το είχα για νικητή» δήλωσε η σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, Όλγα.


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share