Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Βόμβα» για τον Γιωρίκα Πιλίδη - Κίνδυνος αποκλεισμού για 4 χρόνια αν δεν αποδείξει ότι στήθηκε αγώνας

Νέο «χτύπημα» για τον παίχτη

31 Ιανουαρίου 2022 18:00
Survivor 5: «Βόμβα» για τον Γιωρίκα Πιλίδη - Κίνδυνος αποκλεισμού για 4 χρόνια αν δεν αποδείξει ότι στήθηκε αγώνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξηγήσεις στην Ομοσπονδία Πάλης θα κληθεί να δώσει ο Γιωρίκας Πιλίδης, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5, παρά το γεγονός ότι είχε τον τίτλο του φαβορί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παλαιστής είχε προκαλέσει σάλο με τη δήλωση που έκανε εντός παιχνιδιού ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Ναι, μου έχει ζητηθεί να στήσω αγώνα και μου έχει ζητηθεί σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Το διαγράφω τελείως» είχε πει σε συμβούλιο του νησιού.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Αυτός «τσεπώνει» τα 100.000 ευρώ μετά την «φυγή» Γιωρίκα!

Όπως ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά τη δήλωση που είχε κάνει στο Survivor, καλείται, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής, να δώσει εξηγήσεις και να αποδείξει όσα είπε. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποδείξει κάτι, κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και τέσσερα χρόνια από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε επίσης, πως τα προβλήματα με την Ομοσπονδία υπήρχαν και πριν το Survivor καθώς τόσο ο ίδιος ο Γιωρίκας Πιλίδης όσο και άλλοι συναθλητές του, είχαν κάνει καταγγελίες ότι δεν είχαν οικονομική στήριξη, ενώ δεν είχε και προπονητή.

Έτσι το 2019, αναγκάστηκε να φύγει για τη Σουηδία και να ξεκινήσει να παλεύει σε αγώνες MMA, ώστε να βγάλει χρήματα. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ομοσπονδία ισχυρίζεται ότι έχει πληρώσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ τον αθλητή, μέχρι και τα μπόνους και εκκρεμεί μόνο το τελευταίο ποσό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share