Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 31/01: «Ξεκατίνιασμα» Μυριέλλας και Ευρυδίκης μετά το συμβούλιο - Μπήκαν στη μέση άνθρωποι της παραγωγής

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

31 Ιανουαρίου 2022 11:31
Survivor spoiler 31/01: «Ξεκατίνιασμα» Μυριέλλας και Ευρυδίκης μετά το συμβούλιο - Μπήκαν στη μέση άνθρωποι της παραγωγής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 συνεχίζεται με αρκετές εντάσεις στις δύο ομάδες και, αν ψάχνουμε τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα σε καθεμία από αυτές, τότε σίγουρα η Μυριέλλα Κουρεντή έχει αυτό το ρόλο σε εκείνη των Διασήμων.

Η ηθοποιός έχει διατηρήσει μια παράξενη στάση στο ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα συζητήσιμη, αφού σε άλλες περιπτώσεις υπερασπίζεται την ομάδα της και σε άλλες δε διστάζει να βάλει συμπαίκτες της... στον τοίχο, κάτι που είδαμε και στο χθεσινό (30/1) επεισόδιο.

Την είδαμε τη μια στιγμή να «κατακεραυνώνει» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευμορφιάδη, λέγοντας ειδικά για την πρώτη πως δε θέλει να της ξαναμιλήσει, ενώ σε άλλη περίπτωση και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, υπό την πίεση των συμπαικτριών της, που την αποκαλούσαν ψεύτρα, ζητούσε συγγνώμη και έβγαζε άλλους στη σέντρα.

Survivor spoiler: Πανικός ανάμεσα στα κορίτσια μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Η στάση αυτή έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα ορισμένους παίκτες, με την Ευρυδίκη, την Αθηνά και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην έχουν κρύψει τα αρνητικά τους συναισθήματα εναντίον της Μυριέλλας. Η πρώτη, δε, σηκώνει πρώτη τη σημαία και δεν κρατήθηκε ούτε και μετά το συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης.

Η Ευρυδίκη, αυτή την φορά, επιτέθηκε φραστικά στη Μυριέλλα, τονίζοντας πως κάνει «κωλοτούμπες» ανάλογα με το πού βλέπει συμφέρον. «Τον εαυτό σου βλέπεις μόνο, καμία συγγνώμη δεν εννοείς και με την πρώτη ευκαιρία πάλι θα ανακατέψεις την ομάδα», της είπε χαρακτηριστικά, με την Κουρεντή να της απαντά «είσαι τοξική και ψάχνεις κάθε αφορμή για να προκαλέσεις καβγάδες και διχόνοια. Δε θέλω να σε ξέρω από εδώ και πέρα».

Το... ξεκατίνιασμα έλαβε τέλος με την παρέμβαση ατόμων της παραγωγής, με το κλίμα να είναι αρκετά έντονο ανάμεσα στις δύο παίκτριες και θα φανεί στο μέλλον πώς θα επηρεάσει και όλη την καθημερινότητα των Διασήμων, είτε στην καλύβα είτε στο στίβο μάχης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share