Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 31/1: Πλεκτάνη Μαρτίκα - Κάλφα! Χαμός στους Μαχητές (Video)

Στήνουν στον τοίχο τον Κατσαούνη

31 Ιανουαρίου 2022 07:43
Survivor trailer 31/1: Πλεκτάνη Μαρτίκα - Κάλφα! Χαμός στους Μαχητές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 31/1: Χαμός επικρατεί στην παραλία των Μαχητών, με τον Κατσαούνη να παραμένει στο στόχαστρο της ομάδας του και να φανερώνεται η πλεκτάνη που ετοιμάζουν να στήσουν εναντίον του οι Μαρτίκας και Καλαφατάς έτσι ώστε να μπορέσουν να τον στείλουν πίσω στην Ελλάδα! Ενώ, πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο με την επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα 11 ημέρες μετά την αποχώρησή του!

Δείτε παρακάτω στο βίντεο το trailer του Survivor 31/1:

Survivor 5 - Βγήκαν... μαχαίρια μεταξύ Μυριέλλας και Ευρυδίκης: «Δε θα της ξαναμιλήσω - Κάνει συνεχώς κωλοτούμπες»

Xαμός έγινε στο χθεσινό (29/1) επεισόδιο του Survivor 5 όπου είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μαζί με την Αθηνά Ευμορφιάδη να βγαίνουν εκτός εαυτού, καθώς τα "έχωσαν" για τα καλά στην Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor 5: Ξέσπασε ο Γιώργος Κατσαούνης - "Είναι όλοι ρουφιάνοι..." (video)

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τον συγκεκριμένο τσακωμό με τις 2 συμπαίκτριές της δήλωσε ανοιχτά την ενόχλησή της για την επίθεση που δέχτηκε κάτι που της θύμισε εποχές "Βαλάντη".

Οι ισορροπίες στην παραλία των διασήμων έχουν αλλάξει κατά πολύ μετά από τον επεισοδιακό καυγά που παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 καθώς στο στόχαστρο μπήκε για άλλη μια φορά η Μυριέλλα Κουρεντή από τους συμπαίκτες της.

Έτσι, αναμενόμενο ήταν το κλίμα να παραμείνει αρκετά τεταμένο καθώς λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν δίστασε για άλλη μια φορά να "ρίξει" τα καρφιά της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Μυριέλλα συνεχώς κάνει κωλοτούμπες και λέει ψέματα.

Πραγματικά εγώ θέλω να κρατήσω την αξιοπρέπεια και την φινέτσα μου εδώ μέσα οπότε έχω σταματήσει πλέον να την ακούω και να ασχολούμαι μαζί της. Δεν με εκπλήσσει τίποτα. Εύχομαι αν και οι συμπαίκτες μου θεωρούν πως είναι το βασικό πρόβλημα στην ομάδα και έχουν κουραστεί να την καταψηφίσουν στο συμβούλιου».

Από την άλλη, η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Η Ευρυδίκη μού κάνει bullying! Χθες στον αγώνα καθόταν συνεχώς από πίσω μου και ψιθύριζε στην Αθηνά, «θα την καταστρέψω» και «έχω πολλά ράμματα για την γούνα της». Δεν φοβάμαι καθόλου τι έχει να γίνει στο συμβούλιο, απλά το να κάθεσαι ενώ υποτίθεται ότι είστε ομάδα και είστε μαζί για έναν κοινό σκοπό να λες αυτά τα πράγματα…»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share