Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 30/1: «Εκτός» Μαχητών ο Κατσαούνης; Άφωνος με όσα ακούει! (Video)

Ξεκαθαρίζει την θέση της η Μυριέλλα απέναντί του!

30 Ιανουαρίου 2022 07:43
Survivor trailer 30/1: «Εκτός» Μαχητών ο Κατσαούνης; Άφωνος με όσα ακούει! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Γης μαδιαμ επικρατεί στην παραλία των Μαχητών, με τον Γιώργο Κατσαούνη να παραμένι στο στόχαστρο της ομάδας του και πλέον να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την όποια κοινή τους δραστηριότητα στην παραλία όπως βλέπουμε και από το trailer, με τον Μαρτίκα να του κάνει δριμεία επίθεση.

Παράλληλα στο συμβούλιο μένει άφωνος από όλα όσα ακούει να λέει η Μυριέλλα, η οποιά ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά της απέναντί του. Ενώ, ένα θρίλερ επικρατεί με την επιστροφή του Βαλάντη από τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε το trailer του Survivor:

Survivor 5: Έξαλλη η Σοφιάννα με τον Κατσαούνη - «Σα βρεγμένη γάτα - Είναι τόσο δειλός...»

Καταιγιστικές για ακόμη μία μέρα είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, καθώς η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά από το Συμβούλιο του νησιού όπου έγινε ο κακός "χαμός" στην ομάδα των Μαχητών ξέσπασε φανερά με την στάση των συμπαικτών της καθώς έπεσε από τα σύννεφα.

Survivor spoiler: Σοκ με την επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα!

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε να κάνουμε με μια τριάδα στην οποία μπήκε το αυγό στον κ@λ@ εκεί που δεν το περίμεναν. Βγήκα ανοικτά ενώ πήγαν να το περάσουν στο ντούκου. Έχουμε να κάνουμε με μια κατηγορία ανθρώπου, αυτή του θρασύδειλου, που είχε το θράσσος να κάνει τέτοιο πράγμα με την αντίπαλη ομάδα.

Αλλά είναι τόσο δειλός που καθόταν σαν βρεγμένη γάτα με τα φρύδια έτσι και δεν μπορούσε καν να βγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτοκτόνησε για άλλη μια φορά μπροστά στο πανελλήνιο. Νομίζω ότι η σιωπή του μίλησε από μόνη της. Καθόταν σαν την βρεγμένη γάτα.

Το ζητήθηκε πολλές φορές να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έστω να δικαιολογηθεί και να πει κάτι. Φυσικά δεν είχε τίποτα να πει γιατί αμφιβάλλω και αν κατάλαβε τι συνέβη γύρω του. Το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολήθηκε και άρπαξε από την κουβέντα ήταν η αναφορά μου, όταν τον αποκάλεσα άνανδρο.

Αυτό τον πείραξε τόσο πολύ γιατί δυστυχώς ο Τσακατσούκας νομίζει ότι ανδρισμός είναι να είσαι νταής και να τσακώνεσαι σε κάθε ευκαιρία» .

Οι δηλώσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share