Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Παρελθόν" ο Γιώργος Πηλίδης - Αποχώρησε εκτάκτως από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ (video)

Η στιγμή της ανακοίνωσης στην ομάδα των Διασήμων

29 Ιανουαρίου 2022 22:28
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να είδαμε πριν από λίγο την Σοφιάννα να είναι εμφανώς έξαλλη με τον συμπαίκτη της, Γιώργο Κατσούνη με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί ωστόσο σαν "βόμβα" έσκασε η ανακοίνωση στην παραλία των Διασήμων για τον Γιώργο Πιλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παλαιστής επέστρεψε στην καλύβα, με τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται με τεράστια χαρά. Στη συνέχεια όμως ακολούθησε η δυσάρεστη είδηση.

Ο Γιωρίκας ανακοίνωσε στην ομάδα του πως αποχωρεί λέγοντας: «Ήμουν μία εβδομάδα στην κλινική. Δυστυχώς με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, εγώ υπό αυτές τις συνθήκες όσο και να μείνω εδώ δεν θα μπορέσω να γίνω καλά, οπότε δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσω».

Η ανακοίνωση του Γιώργου Πιλίδη στο Survivor 5

Κανένα πρόβλημα υγείας - Ο πραγματικός λόγος που η παραγωγή απομακρύνει τον Γιωρίκα από τον Άγιο Δομίνικο

Γιωρίκα ακούμε και Γιωρίκα δε βλέπουμε… Ο Πιλίδης δείχνει να βρίσκεται ένα «βήμα» εκτός Survivor 5 και όλα δείχνουν σχεδόν οριστικά, με την παραγωγή να αναγκάζεται πιθανότατα να χάσει ένα πολύ ισχυρό της «χαρτί», αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης πρόβαλε ως φαβορί μέχρι και για το έπαθλο.

Ο Πιλίδης από την πρώτη κιόλας μέρα κέρδισε την αγάπη του κοινού, με τις αγωνιστικές του επιδόσεις να θυμίζουν… Ντάνο και τον χαρακτήρα του να εκτιμάται ιδιαίτερα. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όμως, τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί και οι φίλοι του ριάλιτι επιβίωσης απορούν για το ποια είναι η κατάστασή του, όπως και αν θα τον ξαναδούμε.

Ο ίδιος, όμως, δείχνει πως αποχωρεί. Βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες, σύμφωνα με την παραγωγή, στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι, και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor, όμως η αλήθεια μοιάζει να είναι εντελώς διαφορετική, αφορώντας ένα θέμα εκτός του παιχνιδιού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share