Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 29/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

29 Ιανουαρίου 2022 21:03
Survivor spoiler 29/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 29/1: Νέο επεισόδιο, νέα εβδομάδα και πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού, εν αναμονή των δύο μονομαχιών για την κατάκτηση των ασυλιών.

Βλέπουμε στο τρέιλερ Διάσημους και Μαχητές να γίνονται ξανά μαλλιά κουβάρια και τη Μυριέλλα Κουρεντή να μπαίνει στο στόχαστρο συμπαικτών και αντιπάλων, αλλά και φίλων, αφού το γράμμα της προς τον Γιώργο Κατσαούνη περισσότερο τον έκανε έξαλλο, παρά τον ηρέμησε ώστε να αποκατασταθεί η σχέση τους. Ποια είναι η ομάδα που κατακτά σήμερα τη νίκη στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler

Διάσημοι εναντίον Μαχητών και η εβδομάδα ξεκινά με τους Διάσημους να κατακτούν την πρώτη νίκη και να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Μαχητές. Θα επανέλθουμε και με νέα spoiler εντός της ημέρας καθώς αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Πιλίδη.

Οριστικά κερδίζουν οι Διάσημοι

Survivor spoiler 28/01: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί άμεσα ο Σπύρος Μαρτίκας!

Survivor spoiler: Αποχωρήσεις... επί αποχωρήσεων γίνονται στο Survivor 5, με τις δύο ομάδες να «φυλλοροούν» ως προς τους παίκτες, με τους οποίους ξεκίνησαν την φετινή περιπέτεια και τις διαρκείς εισόδους να δημιουργούν εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι έχουμε χάσει το λογαριασμό στις αποχωρήσεις, είτε μέσω της ψήφου του τηλεοπτικού κοινού είτε οικειοθελώς. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο τελευταίος που έχει φύγει χρονικά, τουλάχιστον επίσημα, αφού θα ακολουθήσει άλλος ένας, ενώ στην Ελλάδα βρέθηκε, με επεισοδιακό τρόπο, ο Θανάσης Μπέλλος.

Φαίνεται, όμως, ότι τον επόμενο καιρό πρέπει να ετοιμαστούμε για μια νέα αποχώρηση, που μπορεί να γίνει οικειοθελώς, ή να παρουσιαστεί ως αποχώρηση από το τηλεοπτικό κοινό. Και αυτή αφορά, τώρα, τον Σπύρο Μαρτίκα, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Survivor spoiler: Ο λόγος που αποχωρεί ο Μαρτίκας

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Μαρτίκας έχει πρόβλημα με την άδεια του από τον φαρμακευτικό σύλλογο. Αυτή, όπως αναφέρθηκε, λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και δεν έχει ανανεωθεί, γεγονός που συνιστά σοβαρό πρόβλημα για τον παίκτη των Μαχητών.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε να αποχαιρετά, με το Survivor να μετρά ακόμη μια απώλεια και την παραγωγή πιθανώς να αναζητά λύση, ώστε να τον αντικαταστήσει και να φέρει νέο παίκτη στη θέση του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share