Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 29/01: Στην "έξοδο" η Μυριέλλα! "Μην μου ξαναμιλήσεις τ' ακούς;" (video)

Κυκλοφόρησε το trailer του Σαββάτου!

28 Ιανουαρίου 2022 10:16
Survivor trailer 29/01: Στην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 29/01: Εμφύλιος στους Διάσημους που φαίνεται πως η φυγή του... Βαλάντη δεν ήταν η λύση για την ομάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες της και κυρίως από την Αθηνά και την Ευρυδίκη, ενώ την "ξεφτιλίζει" και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος θα διαβάζει το γράμμα της αγαπημένης του Μυριέλλα!

Κατά τα άλλα, αγώνισμα επάθλου φαγητού, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τη δική τους μάχη για να κερδίσουν! Ποιος θα τα καταφέρει; Περιμένετε το πρώτο spoiler του Athensmagazine.gr μέσα στις επόμενες ώρες!

Δείτε το trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (29/01) στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler 28/01: «Βόμβα» για τον Γιωρίκα Πιλίδη - Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που αποχωρεί

Survivor spoiler: Γιωρίκα ακούμε και Γιωρίκα δε βλέπουμε… Ο Πιλίδης δείχνει να βρίσκεται ένα «βήμα» εκτός Survivor 5 και όλα δείχνουν σχεδόν οριστικά, με την παραγωγή να αναγκάζεται πιθανότατα να χάσει ένα πολύ ισχυρό της «χαρτί», αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης πρόβαλε ως φαβορί μέχρι και για το έπαθλο.

Ο Πιλίδης από την πρώτη κιόλας μέρα κέρδισε την αγάπη του κοινού, με τις αγωνιστικές του επιδόσεις να θυμίζουν… Ντάνο και τον χαρακτήρα του να εκτιμάται ιδιαίτερα. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όμως, τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί και οι φίλοι του ριάλιτι επιβίωσης απορούν για το ποια είναι η κατάστασή του, όπως και αν θα τον ξαναδούμε, με το Athensmagazine.gr να σας έχει παρουσιάσει πρώτο τις σχετικές πληροφορίες.

Ο ίδιος, όμως, δείχνει πως αποχωρεί. Βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες, σύμφωνα με την παραγωγή, στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι, και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor, όμως η αλήθεια μοιάζει να είναι εντελώς διαφορετική, αφορώντας ένα θέμα εκτός του παιχνιδιού.

Survivor spoiler: Οι πιέσεις και η αναγκαστική αντικατάσταση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παραγωγή έψαχνε έναν εύσχημο τρόπο να τον απομακρύνει, δεχόμενη πιέσεις από τις ελληνικές Αρχές και όχι μόνο, μετά την καταγγελία του για στημένο ευρωπαϊκό τελικό σε συμβούλιο του Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν σε διαρκείς επαφές και έπρεπε να βρει έναν τρόπο, ώστε να μην φανεί ευθέως, ότι ο Γιωρίκας φεύγει για αυτό το λόγο.

Το πρόβλημα υγείας ήταν… η εύκολη λύση και, μάλλον, ο Πιλίδης θα αποχαιρετήσει και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να απολογηθεί άμεσα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι άμεσα ενεργοποιήθηκε η λύση του Άρη Σοϊλέδη, που έρχεται ως έτερος ισχυρός παίκτης να τον αντικαταστήσει.

Και οι δύο μαζί, άλλωστε, θα έκαναν πολύ ισχυρή την ομάδα των Διασήμων. Η παραγωγή, λοιπόν, κατάφερε… πιο αθόρυβα να κάνει την αντικατάσταση και η ζωή στον Άγιο Δομίνικο θα συνεχιστεί με τον πρώην ποδοσφαιριστή αντί του αγαπημένου στο κοινό Πιλίδη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share