Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Πλακώθηκε» με τους δημοσιογράφους ο Μπέλλος - «Άσε με...»

Επέστρεψε στην Ελλάδα και... έγινε έξαλλος

28 Ιανουαρίου 2022 09:07
Survivor 5: «Πλακώθηκε» με τους δημοσιογράφους ο Μπέλλος - «Άσε με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Μπέλλος βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor 5, έχοντας φύγει λόγω προβλήματος υγείας.

Ο παίκτης των Μπλε επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (27/1) στην Ελλάδα. Συνοδευόμενος, όπως όλοι οι παίκτες που αποχωρούν, από ανθρώπους της παραγωγής, έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον περίμεναν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Έφτασε και... έγινε πυρ και μανία

Δεν ήταν, όμως, μόνο οι ρεπόρτερ, αφού και ο γιος του βρισκόταν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να τον υποδεχθεί. Μάλιστα, για πρώτη φορά, είδαμε έναν παίκτη να «ξεφεύγει» από τους ανθρώπους της παραγωγής και να αγκαλιάζει έναν δικό του άνθρωπο.

Ο Θανάσης Μπέλλος, όμως, ήταν, ίσως, και ο πρώτος που αψήφισε τους κανονισμούς και μίλησε στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος, βέβαια, είχε στην αρχή έναν εκνευρισμό, αλλά παρ’ όλα αυτά απαντούσε στις ερωτήσεις.

Ο εκνευρισμός, όπως φάνηκε στα πλάνα, ήταν λόγω των ανθρώπων της παραγωγής που τον κρατούσαν από τα χέρια. «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου», είπε ο Θανάσης Μπέλλος, φανερά εκνευρισμένος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share