Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Τα τελευταία λόγια του Σοϊλέδη στην Αντωνά πριν πετάξει - «Όταν γυρίσω…»

Ο γάμος τους και τα μονόπετρο που της χάρισε

27 Ιανουαρίου 2022 14:56
Survivor 5: Τα τελευταία λόγια του Σοϊλέδη στην Αντωνά πριν πετάξει - «Όταν γυρίσω…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει «εισβάλει» στο Survivor 5 εδώ και αρκετές μέρες, με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, να αναφέρεται στην τελευταία κουβέντα, που είχαν προτού αποχωρήσει.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο ποδοσφαιριστής μαζί με την πρόταση γάμου, λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα λόγια της Αντωνά για τον αγαπημένο της

«Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει.

Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιείς ότι φεύγει. Το κατάλαβα στην τελευταία συνομιλία που είχαμε πριν παραδώσει το κινητό του. Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.

Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!», είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της η Μαρία Αντωνά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share