Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 27/01: Διέρρευσαν τα αποτέλεσμα! Για 100 ψήφους διαφορά έφυγε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

27 Ιανουαρίου 2022 10:10
Survivor spoiler 27/01: Διέρρευσαν τα αποτέλεσμα! Για 100 ψήφους διαφορά έφυγε ο Θανάσης Βισκαδουράκης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 27/01: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος αποχώρησε μετά το τέλος του χθεσινού συμβουλίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως! Διάσημοι και Μαχητές έχασαν από μια ασυλία ο καθένας και όπως ήταν λογικό έπρεπε να δώσουν από δύο υποψηφίους προς αποχώρηση! Από τους Διάσημους λοιπόν ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη και από τους Μαχητές η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μπορεί οι Μαχητές να... οργάνωσαν σχέδιο για να διώξουν μια από τις συμπαίκτριές τους ωστόσο φάνηκε πως και οι δύο είναι αρκετά αγαπητές στο τηλεοπτικό κενό που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ένας από τους Διάσημους! Αρχικά πολλά spoiler έδιναν την είδηση πως από το Survivor έχει αποχωρήσει η Αθηνά ωστόσο τελικά έγινε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής και εκτός Survivor βρέθηκε ο Θανάσης! Και υπάρχει λογική...

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 27/01: Διέρρευσαν τα αποτέλεσμα! Για 100 ψήφους διαφορά έφυγε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Survivor spoiler: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;

Ποιος βγήκε πρώτος και που κρίθηκε η διαφορά. Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε αποκαλύψει εδώ στο Athensmagazine.gr πως η αποχώρηση θα κρινόταν ανάμεσα στους Διάσημους. Τα δύο κορίτσια των Μαχητών είναι καλά αγωνιστικά ενώ και στο... ριάλιτι συμμετέχουν με αποτέλεσμα να έχουν αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό. Και έτσι συνέβη. Η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες των Διασήμων!

Μάλιστα η ανατροπή ήταν της τελευταίας στιγμής, γι' αυτό και αρκετά spoiler έπεσαν έξω! Τα ποσοστά ακριβώς δεν τα γνωρίζουμε αλλά πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η διαφορά ανάμεσα σε Θανάση και Αθηνά ήταν λιγότερη των 100 ψήφων! Πραγματικά απίστευτο!

Όσον αφορά την κορυφή, εκεί βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία φαίνεται να έχει χτίσει το δικό της κοινό και μάλιστα με σημαντική διαφορά από την Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία βρέθηκε στη δεύτερη θέση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share