Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αυτή είναι η σπιταρόνα όπου μένει με την οικογένειά του ο Γιώργος Λιανός στον Άγιο Δομίνικο - Το σαλόνι θα σε ξετρελάνει

Ένα πραγματικά υπέροχο μέρος

27 Ιανουαρίου 2022 09:32
Survivor 5: Αυτή είναι η σπιταρόνα όπου μένει με την οικογένειά του ο Γιώργος Λιανός στον Άγιο Δομίνικο - Το σαλόνι θα σε ξετρελάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιανός αποτελεί τον παρουσιαστή του Survivor τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές του και μοιραζόμενος με τους ακολούθους του στιγμές από την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την μόλις λίγων μηνών κορούλα του, να τρώνε το πρωινό τους. Μαζί με την σύντροφό του, ταξίδεψαν στην Δομινικανή αυτοκρατορία για να είναι όλοι μαζί.

«Όταν καταλαβαίνεις ότι τα πρώτα δόντια κάνουν δουλίτσα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης όπου είδαμε ένα μικρό μέρος από το σπίτι που του έχει παραχωρήσει η παραγωγή για να μένει όσο βρίσκεται εκεί για την παρουσίαση του Survivor 5, κάνοντας στο τελευταίο επεισόδιο μια διαφορετική έναρξη.

Γιώργος Λιανός σπίτι Survivor

Survivor 5: Ποια είναι η καθημερινότητά του Λιανού στο νησί

«Η καθημερινότητα εκεί είναι πολύ συγκεκριμένη: ακολουθεί τον ρυθμό της Καραϊβικής. Υπάρχουν οι πανέμορφες παραλίες, αλλά δεν μπορείς κάθε μέρα να πας να κάνεις το μπανάκι σου. Τα γυρίσματα είναι εντατικά. Υπάρχουν μέρες που θα φύγεις 9 το πρωί από το σπίτι και θα γυρίσεις στις 11 το βράδυ, μπορεί και αργότερα. Χρόνος στο ενδιάμεσο υπάρχει και είσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς εύκολα να πιεις τον καφέ σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Από κει και πέρα, υπάρχει ένας ρυθμός ζωής πολύ διαφορετικός από τον δικό μας, που είναι και ένα πολύ ωραίο μάθημα. Οι άνθρωποι εκεί ζουν χωρίς πάρα πολύ μεγάλο άγχος. Βλέπεις ανθρώπους που έχουν πιο χαμηλά εισοδήματα από τα δικά μας, αλλά είναι ευχαριστημένοι με το να βγάλουν κάποια χρήματα και να περάσουν καλά τη μέρα τους, πράγμα το οποίο δεν κάνουμε εμείς. Εμάς μας τρώει το άγχος τι θα γίνει αύριο, τι μεθαύριο. Αυτή η σκέψη στην Καραϊβική είναι λίγο περιορισμένη για τον πιο πολύ κόσμο. Αν σε παρασύρει αυτός ο ρυθμός, έχεις πράγματα να κερδίσεις», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share