Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Survivor spoiler 27/01: Ομαδικό «ντου» των Μαχητών στη Μυριέλλα μετά το συμβούλιο - Παραλίγο «σύρραξη» με τους Διάσημους και παρέμβαση του συνεργείου

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο - Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες

27 Ιανουαρίου 2022 08:30
Survivor spoiler 27/01: Ομαδικό «ντου» των Μαχητών στη Μυριέλλα μετά το συμβούλιο - Παραλίγο «σύρραξη» με τους Διάσημους και παρέμβαση του συνεργείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για την εβδομάδα είχε αρκετή ένταση και συγκίνηση, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και κάθε περιστατικό να αποτελεί αφορμή για καβγάδες μεταξύ τους, είτε στα αγωνίσματα είτε στο συμβούλιο.

Το τελευταίο συμβούλιο, πάντως, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης και άπαντες να πλαντάζουν στο κλάμα από τους Διάσημους. Ο γνωστός ηθοποιός, άλλωστε, ήταν μια πολύ αγαπημένη προσωπικότητα, αν και βέβαια δε συνδύαζε τον χαρακτήρα με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, κάτι που τον οδήγησε στην έξοδο.

Πέρα από την αποχώρηση του Βισκαδουράκη, όμως, ένα ακόμη περιστατικό τράβηξε την προσοχή. Και αυτό δεν ήταν άλλο από την αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος έριξε τη «βόμβα» λέγοντας, ότι η Μυριέλλα Κουρεντή του μετέφερε την προσέγγιση προς την πλευρά της ηθοποιού από παίκτες των Μαχητών, ώστε να μπουν ισχυροί σε δημοτικότητα παίκτες των Διασήμων και να καταγράψουν απώλεια στην τελευταία αποχώρηση.

Survivor spoiler: Επίθεση στη Μυριέλλα μετά τις αποκαλύψεις

Η αποκάλυψη αυτή ήταν και η σταγόνα… που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους περισσότερους παίκτες των Μαχητών να ζητούν το λόγο από τη Μυριέλλα Κουρεντή σχετικά με την αποκάλυψη αυτή. Δεν είναι μονάχα το γεγονός της ίδιας της αποκάλυψης, αλλά και η σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη, την οποία η μπλε ομάδα δεν έβλεπε σε κάθε περίπτωση με καλό μάτι, με αποτέλεσμα να θεωρούν πως η ηθοποιός… χώνεται στα του «στρατοπέδου» τους.

Κάπως έτσι, κάποιοι της επιτέθηκαν φραστικά, μόλις έκλεισαν οι κάμερες. «Θέλεις να μας κάνεις άνω κάτω και λες αυτά τα πράγματα στην ομάδα σου. Μόνο να μας προκαλέσεις προβλήματα θέλεις, μαζί με τον αγαπητικό σου», της είπαν ορισμένοι με αρχηγό τον Σάββα Κάλφα. «Να νιώθετε τυχεροί που δεν είπα ονόματα. Εγώ δεν έχω να φοβάμαι τίποτα», απάντησε η Μυριέλλα, με ορισμένους Διάσημους να σπεύδουν να την υπερασπιστούν, με συνέπεια την παρ’ ολίγον «σύρραξη», χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια με την παρέμβαση του συνεργείου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share