Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Η συγγνώμη του Κατσαούνη στην Αθηνά - Εμφανίζεται μετανιωμένος

Τι ανέφερε;

26 Ιανουαρίου 2022 23:20
Survivor 5: Η συγγνώμη του Κατσαούνη στην Αθηνά - Εμφανίζεται μετανιωμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετανιωμένος για όσα ανέφερε στην Αθηνά Ευμορφιάδη, εμφανίζεται ο Γιώργος Κατσαούνης στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, σε σχέση με όσα είπε για το φλερτ ανάμεσα στον ίδιο και στην Μυριέλλα Κουρεντή. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη

«Όφειλα μια συγγνώμη στην Αθηνά γιατί είχε σε κάποια πράγματα δίκιο και πήγα να την βγάλω ψεύτρα. Έκανα μία παύση στον Γιώργο Λιανό. Αφού με συγχώρεσε η Αθηνά, τους πήρα και το παιχνίδι εκείνη την ώρα και τους πήρα και το κορίτσι. Του έδωσα κι ένα φιλάκι πεταχτό».

Survivor 5: Η διαφορετική έναρξη του επεισοδίου - Επικά τα σχόλια στο Twitter

Με έναν διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης 26/01 του Survivor 5, με τους τηλεθεατές να ξαφνιάζονται αρκετά καθώς δημιουργήθηκε ένα τεράστιο ερωτηματικό. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Πιο συγκεκριμένα το επεισόδιο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάθονται στου πάγκους και τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί πώς παίζεται το «αγώνισμα» που επρόκειτο να ακολουθήσει. Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν απαρατήρητο το συγκεκριμένο περιστατικό αφού δεν δίστασαν να το σχολιάσουν.

Η διαφορετική έναρξη στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share