Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 26/01: «Πλακώθηκαν» στο αγώνισμα Σοϊλέδης και Κατσαούνης για τη Μυριέλλα - «Άγρια» επίθεση στον αγρότη μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο - Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες

26 Ιανουαρίου 2022 11:58
Survivor spoiler 26/01: «Πλακώθηκαν» στο αγώνισμα Σοϊλέδης και Κατσαούνης για τη Μυριέλλα - «Άγρια» επίθεση στον αγρότη μόλις έκλεισαν οι κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο μονάχα ευχάριστη και… αγγελικά πλασμένη δεν είναι για τους παίκτες του Survivor, με ένα από τα κύρια θέματα που έχουν αναδειχθεί να είναι η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, η οποία και επηρεάζει κάθε άλλη εξέλιξη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που με αιτία ή αφορμή την ιδιαίτερη σχέση που έχουν η ηθοποιός και ο αγρότης, η οποία μάλιστα «αναθερμάνθηκε» παρά τους καβγάδες που είχαν εσχάτως, υπάρχουν τριβές στις τάξεις κάθε ομάδας. Οι Διάσημοι σημείωσαν έντονες διαμάχες, με τους Βαλάντη και Αθηνά ειδικά να αντιδρούν σε αυτή τη σχέση, ενώ και οι Μαχητές δεν τη βλέπουν με καλό μάτι.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έχει μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δείχνει να έχει συμπάθεια στη Μυριέλλα. Ξεκαθαρίζουμε σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει καμία πρόθεση να την κοιτάξει ερωτικά, παρά τα όσα λέει το Twitter, καθώς ο ίδιος είναι τρελά ερωτευμένος και σε σχέση, αλλά σε κάθε περίπτωση την υπερασπίζεται όποτε χρειαστεί και της δείχνει φιλική διάθεση.

Survivor spoiler: Το χρονικό της έντασης Σοϊλέδη-Κατσαούνη... για τα μάτια της Μυριέλλας

Αυτό συνέβη και στο τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, μόλις έκλεισαν οι κάμερες. Σε εκείνο το σημείο, ο Σοϊλέδης επιτέθηκε φραστικά στον αγρότη, με αφορμή τα λόγια του για τη Μυριέλλα και τη σχέση της με τον Τζον, πριν από τη «μάχη».

«Όλα καλά, να ακούσει τον Τζον και τον Τζόναθαν μαζί. Μπορώ να σεβαστώ είναι δουλειά, είναι η μπάντα», είπε ο Κατσαούνης, αλλά ήταν εμφανές πως τα είχε πάρει στο κρανίο. Κάπου εκεί, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ενοχλήθηκε επίσης με τη στάση του και μετά το αγώνισμα δε δίστασε να του κάνει «ντου».

Λίγο η ήττα, λίγο ότι δεν… χωνεύει και τον ίδιο, δεν έχασε ευκαιρία ο Σοϊλέδης. «Να προσέχεις πώς της μιλάς και τι υπονοούμενα της αφήνεις. Είναι σωστή μαζί σου και δεν έχει καμία σχέση με τον Τζον», είπε στον αγρότη, ο οποίος απάντησε πως «δε θα μας πεις εσύ τι θα κάνουμε και τι όχι που μετράς λίγες μέρες εδώ. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα το λύσουμε μόνοι μας». Σε εκείνο το σημείο δε δόθηκε συνέχεια, αλλά σίγουρα η ένταση ήταν αρκετή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share