Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Μέγιστος κωλοτούμπας, όχι... τσακατσούκας!» (video)

Τι συνέβη;

25 Ιανουαρίου 2022 22:01
Survivor 5: «Μέγιστος κωλοτούμπας, όχι... τσακατσούκας!» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη ένα επεισόδιο Survivor 5 απόψε (25/1) και όπως ήταν αναμενόμενο οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς μετά από το Συμβούλιο του νησιού, όπου αναδείχθηκαν νέοι παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι ισορροπίες στην παραλία των Μαχητών έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο γυναίκες της ομάδας, μάλιστα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη άνοιξαν πυρ κατά του Γιώργου Κατσαούνη.

Survivor spoiler 25/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Τα "καρφιά" για τον Γιώργο Κατσαούνη

«Γύρισε έτσι ο Γιώργος και είδα έναν Γιώργο άλλον άνθρωπο. Για μένα πια είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας. Βλέπω έναν άνθρωπο που πάει όπου τον πάει ο άνεμος! Αυτός και όχι η Σοφιάνα» τόνισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη η Σοφιάννα Αβραμάκη ανέφερε: «Έχει φτάσει σε πολύ άσχημη φάση ο Γιώργος, τον είχαν στήσει στον τοίχο. Θα έπρεπε να λέγεται κωλοτούμπας και όχι τσακατσούκας. Θα του ταίριαζε φανταστικά αυτό το υποκοριστικό. Κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα».

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Τρίτη σήμερα 25/1 κι έχουμε το πιο σημαντικό έπαθλο για τους Survivors: αυτό της επικοινωνίας. Οι διάσημοι προπορεύονται σε αυτό είναι η αλήθεια καθώς οι νίκες τους στους συγκεκριμένους στίβους μάχης είναι περισσότερες. Τα είπαμε μην τα ξανά λέμε, διάσημοι καλύτεροι σε έπαθλα επικοινωνίας και φαγητών ενώ μαχητές έχουν πάρει παραμάζωμα τις νίκες στις ασυλίες.

Καμία ομάδα δεν είναι καλά εσωτερικά. Και στην παραλία των Κόκκινων αλλά και στην παραλία των Μπλε υπάρχει ένταση, στον μπλε λίγο περισσότερο τις τελευταίες μέρες. Αυτές οι ψυχολογίες δεν βοηθούν ιδιαίτερα το αγωνιστικό κομμάτι.

Απόψε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι μπλε θα καταφέρουν να σπάσουν τα σερί των διάσημων σε αυτό το έπαθλο, θα πάρουν τη νίκη και θα μπορέσουν να δουν tweets - αν θυμάμαι καλά.

Η αλήθεια είναι πως αυτή την φορά κρατάω μια επιφύλαξη για τις πληροφορίες. Η πηγή μου λέει μπλε ή διαίσθησή μου λέει κόκκινοι. Κρατήστε το μπλε κι αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με update.

Σας έχω δώσει και spoil από σήμερα για την αυριανή αποχώρηση. Δυο είναι οι υποψήφιοι που κονταροχτυπιούνται για να φύγουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share