Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

25 Ιανουαρίου 2022 20:02
Survivor spoiler 25/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας σήμερα (25/01) για Διάσημους και Μαχητές με τις δύο ομάδες να μάχονται για το πιο σημαντικό έπαθλο της εβδομάδας!

Χτες είδαμε τους Διάσημους να επικρατούν και να επιστρέφουν στις νίκες, μετά την χαμένη ασυλία της Κυριακής, δείχνοντας πως είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τους Μαχητές. Την ίδια ώρα το χθεσινό συμβούλιο του νησιού έδειξε πως οι Μαχητές έχουν πολύ άσχημο κλίμα με τα κορίτσια να έχουν διασπαστεί από τους άνδρες, οι οποίοι δείχνουν να έχουν κάνει τη δική τους κλίκα.

Σήμερα όμως έχουμε αγώνισμα επικοινωνίας, εκεί όπου οι Μαχητές πρέπει επιτέλους να κερδίσουν αφού ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει με αποτέλεσμα να μην έχουν δει ούτε tweets ακόμα. Θα τα καταφέρουν όμως;

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 25/01: Ποια ομάδα κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

O ΣΚΑΙ μας έχει δώσει από νωρίς το trailer του σημερινού (25/01) επεισοδίου, εκεί όπου βλέπουμε Διάσημους και Μαχητές να αγωνίζονται σε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα που είναι καθαρά τύχης αφού είναι τυφλό! Τώρα ότι και να πούμε για προβάδισμα θα είναι τυχαίο εντελώς, μιας και κανείς δεν μπορεί να ξέρεις ποιος θα είναι πιο τυχερός.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο αγώνισμα το είδαμε και πέρσι με τους παίκτες να έχουμε δεμένο μαντήλι στα μάτια και να προσπαθούν αφού έχουν... ζαλιστεί να βρουν τις μπάλες και να τις βάλουν στο καλάθι! Επαναλαμβάνουμε πως μεγαλύτερη ανάγκη για νίκη την έχουν οι Μαχητές, όμως από την άλλη οι Διάσημοι έχουν το δέλεαρ να ακούσουν μηνύματα από δικά τους πρόσωπα! Ποιος θα κερδίσει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 25/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Οι Μαχητές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάνουν σεφτέ στα έπαθλα επικοινωνίας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share